Ramos og Perez i full krangel

736

Det er ikke stille rundt Real Madrid om dagen. To dager etter sjokktapet for Ajax og CL-exit spekuleres det på høyt nivå. Hvem blir ny manager og listen over mulige spillerkjøp blir lengre og lengre for hver dag. Mange spør seg hvordan et stjernespekket mannskap kan falle så langt ned på så kort tid.

- Annonse -

En ting er åpenbar. Fornyelse av laget har vært svært mangelfull. De har vunnet CL 4 ganger på 5 år med nesten det samme laget. Det er for mange av kjærnen i laget som begynner å bli litt på hell. En annen ting er så klart Ronaldoeffekten. Ingen erstatter av betydning ble kjøpt inn. Mange (inkludert undertegnede) trodde at en del spillere ville blomstre som følge av å komme ut av Ronaldos skygge. Bale, Isco, Benzema, Asensio bl.a. Ingen av de har innfridd. Modric er en skygge av seg selv. Det er et enormt press å spille i Real Madrid. Forventningene er trolig ikke noe høyere noen annen klubb. Det er kun Barcelona som er i den klassen.

Sergio Ramos og president Perez hadde hatt en heftig diskusjon i garderoben etter kampen. Perez hadde vært i garderoben og fortalt spillerne at de var en skam for drakten. Ramos hadde i henhold til ryktene skjelt ut presidenten og bedt om å bli solgt.

AS skriver i dag at Mourinho kan være klar for en retur til klubben. I så fall et merkelig valg. Mourinho var ikke veldig populær og hadde ikke noen store resultater å vise til med noe som kanskje var en av verdens beste spillerstaller. I følge kilder i klubben skal Perez ha stor sans for Mourinho.

Det spekuleres også voldsomt i fornyinger av stallen. De som forventes å bli solgt er Bale, Isco og Asensio. Der det spekuleres i mange ulike klubber og spesielt de store engelske klubbene. Marcelo har havnet på benken under Solari og ryktes å være nær en overgang til Juventus. Det lanseres en hel “hær” av stjerner som kan være aktuelle. Mbappe, Neymar, Hazard, Kane, Eriksen er noen få av de.

Kommentarer

kommentarer