Raufoss Fotball sikret seg Edvard Linnebo Race fra Stabæk Fotball

803
Hovedtrener i Raufoss Fotball, Christian Johnsen (t.v.) er meget fornøgd med signeringen av Edvard Linnebo Race. Foto: raufossfotball.no

Edvard Linnebo Race (20) signerte en 1-årskontrakt med Toten-klubben og er en kriger av en forsvarsspiller, sier han selv.

Han kommer fra spill i Stabæk Fotball, der han han vært siden 2015. Høsten 2015 fikk han fikk sin Eliteseriedebut. Han fikk 10 kamper for Stabæks A-lag.

Han har også spilt for Kongsvinger Toppfotball (5 kamper), der han var utleid i 2017.

– Dere kan vente dere en kriger. Jeg er en spiller som gjør alt for at laget skal vinne. Jeg kommer til å jobbe hardt for at det skal bli tre poeng hver helg, sier Race til raufossfotball.no

Vil du være med på vår storsatsing?

- Annonse -

Edvard Linnebo Race startet sin fotballkarriere i Sprint-Jeløy i 2010, der han spilte for G13-laget frem til 2013, da han havnet i Stabæk. Linnebo Race spilte også for Moss FK i 2013, der han fikk bokført 4 kamper.

Raufoss Fotball spiller treningskamp hjemme mot HamKam i morgen, og laget starter seriespillet i PostNord-ligaen med hjemmekamp mot Elverum Fotball 14.april.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -