Så mye vil Barcelona ha for Dembele

344

Det blir ikke billig for noen klubber å hente FC Barcelonas Ousmane Dembele.

Flere spanske medier har rapportert om at franskmannens holdninger ikke er verdsatt av FC Barcelona, og hvor klubben selv betegner ham som svært umoden. Den lynraske vingen har i de siste dagene, vært borte fra treningene til den spanske storklubben, etter ham skal ha blitt syk.

Franskmannen som i løpet av de siste dagene, har vært ryktet både til Arsenal og Liverpool, som begge skal være interessert i å hente ham. Spilleren som ble hentet til Camp Nou i fjor for svimlende 94 millioner kroner.

Men det vil ikke bli billig å eventuelt hente ham fra Barcelona, som visstnok krever  89 millioner kroner for Dembele, som ikke ønsker å selge ham i januar. Det skriver Mirror. I stedet skal et eventuelt salg være snakk om til sommerens overgangsvinduet.

[pro_ad_display_adzone id=»44955″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -