Flere toppklubber jakter toppscorer i Bundesliga

179
Luka Jovic jaktes av flere toppklubber i Europa. Bilde: Wikimedia.

Med sine tolv scoringer for Eintracht Frankfurt fordelt på Bundesliga og Europaligaen.

Serbiske Luka Jovic har fått et gjennombrudd i Bundesliga denne sesongen, og nå jaktes han av flere av de største klubbene i Europa. Før sesongen startet var tjueåringen en ukjent spillere for de fleste. Men etter en fantastisk sesongstart for Eintracht Frankfurt, er det flere en klubbene i Bundesliga som har fått opp øynene for serberen. Benfica betalte bare 50 millioner dollar for Luka Jovic tilbake i 2016, men sendte ham et år senere på lån til tyske Eintracht Frankfurt.

- Annonse -

Her har han virkelig fått sitt gjennombrudd, hvor han står med ni scoringer i bare Bundesliga. I alt har han scoret tolv med både Bundesliga og Europaligaen for Eintracht Frankfurt. Nå jaktes han av blant andre Bayern, Liverpool og FC Barcelona, som alle ligger lang flat etter spilleren, det bekrefter Frankfurt-treneren Fredi Bobic.

– Vi har utrolig mange speidere på våre hjemmekamper fra toppklubbene.  De sender sine aller beste folk, sier han.

Ifølge Bild er det Bayern som leder kampen om spilleren, men også et lag som FC Barcelona er like bak, men også Liverpool har vist interesse, men ikke like mye som de to andre. Selv tar spilleren det knusende med ro, angående ryktene og interessen for ham.

–  Jeg fortsetter å gjøre som før. Jeg tror jeg har en strålende karriere foran meg, sier han.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer