Sarpsborg har signert Ben Karamoko

145
Ben Karamoko i aksjon for Aalesund. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Ben Karamoko er klar for Sarpsborg 08. Midtstopperen har signert kontrakt ut året med Eliteserie-klubben.

Den franske midtstopperen kom til Haugesund i mars 2018. En langvarig skade satte ham på sidelinje i hele 2019. Han var tilbake på fotballbanen i 2020, og var på et låneopphold i Aalesund høsten samme år. Karamoko har vært uten kontrakt etter at kontrakten med Haugesund gikk ut etter 2020. Til sammen har han spilt 35 kamper (to mål, én målgivende) i Eliteserien.

Les også: Strømmen-spissen Kjell Rune Sellin legger opp

– Målet vårt er å få Ben tilbake på det nivået han var da han kom til FKH og Eliteserien. Sammen med hans motivasjon og det vi tidligere har vist, er det noe vi har god tro på å få til. Da er han av ligaens beste midtstoppere, men det er gap opp dit nå, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Karamoko er fornøyd med å ha signert for Sarpsborg, og sier at klubben har gitt ham selvtilliten tilbake.

– Jeg lover å gi alt for Sarpsborg 08. De har gitt meg tro på meg selv og jeg vil levere for et lag jeg tror vil være med å kjempe i toppen. Jeg er en solid midtstopper og en leder. I’m powerful, siteres 25-åringen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -