Schalke låner Bruma fra Wolfsburg

136
Bruma Bilde: Ailura, CC BY-SA 3.0 AT, Wikimedia.

Schalke 04 har funnet en ny midtstopper. «Die Knappen» låner Wolfsburgs Jeffrey Bruma ut sesongen.

Deretter har Schalke opsjon på å kjøpe nederlenderen. Låneavtalen er gratis for Schalke, men klubben må betale Brumas lønn på rundt tretti millioner kroner.

Tidligere i januar ble Naldo solgt til Monaco. Dermed hadde Schalke behov for en ny midtstopper.

– Særlig etter skaden til Benjamin Stambouli var det viktig for oss å ha et nytt alternativ i forsvaret. Derfor er vi glade for å ha signert Jeffrey Bruma, som er en erfaren midtstopper med godt kjennskap til Bundesliga, sier Schalkes trener, Domenico Tedesco, til klubbens nettside.

- Annonse -

Bruma, som spilte i Hamburger SV fra 2011 til 2013, ble kjøpt av Wolfsburg i 2016 for over hundre millioner kroner. Til sammen har han spilt 71 kamper i Bundesliga, 31 av dem for Wolfsburg. I tillegg har Bruma spilt 25 landskamper.

Denne sesongen har Bruma ikke spilt en eneste seriekamp. 27-åringen lå bak John Anthony Brooks, Robin Knoche, Felix Uduokhai og Marcel Tisserand i Wolfsburgs midtstopperhierarki.

– Mitt mål var å finne en klubb med potensial der jeg kan få matchpraksis. Schalke 04 er en slik klubb. Jeg vil bli en del av laget så fort som mulig og hjelpe til så godt jeg kan i vårsesongen, sier Bruma.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -