BEKREFTET: Taylor Booth klar for Bayern München

115
Seriemester Bayern München åpner den kommende Bundesligasesongen mot TSG 1899 Hoffenheim. Bilde: Bayern München logo Wikimedia

Bayern München har i dag bekreftet signeringen av 17 år gamle amerikaneren Taylor Booth.

Taylor Booth har i dag skrevet under for Bayern München. 17-åringen har fått en kontrakt på tre og et halvt års kontrakt med umiddelbar effekt. Den offensive midtbanespilleren blir en del av klubbens akademiet. Spilleren som kommer fra MLS-klubben Real Salt Lake.

Amerikaneren vil være også en del U-19 laget til Bayern Munchen, som blir trent av Sebastian Hoeneß, etterplanen skal han også være med laget på treningsleir til Dallas, i Texas hvor laget skal forberede seg til andre halvdel av sesongen.

Klubben ser et voldsomt potensial i Booth

– Vi ser mye potensial i Taylor. Han er en talentfull ung spiller, og vi ser frem til å jobbe med ham for å utvikle ham best mulig, sier C Bayern Campus Manager Jochen Sauer.

Fornøyd unggutt

– Jeg er veldig fornøyd med å ha tatt det neste skrittet i karrieren min, sier Booth . Bayern er en av de største klubbene i verden. Å være her i München på FC Bayern campus og ta de neste trinnene i utviklingen, gjør meg veldig stolt.

 

 

Kommentarer

kommentarer