Bayern-stjernen forundret over det tyske fotballforbundet: Dette er galskap

209
Bayern jakter David Neres Foto: Bayern München klubblogo

Bundesliga er den enste av de fem store ligaene i Europa som ennå ikke har blitt satt på pause. Og det er sprøtt, sier Bayern München-profilen Thiago Alcantara.

Bayern München-spilleren Thiago Alcantar forundre seg over at ikke det tyske fotballforbundet ikke følger resten av de store ligaene, som alle har satt sine respektive ligaer på vent. Helgens runde går som planlagt, til tross for den pågående COVID-19 pandemien. Bayern München møter Union Berlin lørdags kveld, hvor kampen går som planlagt. Det mener Thiago ikke burde ha vært spilt.

Les også:  Bundesliga innstilles fra tirsdag i neste uke

– Det er fullstendig galskap, det er ikke noe å lure på. Akkurat nå er det faktisk ting som er mye viktigere en fotball og idrett, er ordne spanjolen skriver på sin Twitter-konto.

I Italia, England, Spania og Frankrike har ligaene blitt satt på pause, på samme måte som UEFA også har satt pause i Champions League og Europa League. Kampen mellom Union Berlin og Bayern München må spilles for lukkede dører.  Det er også nå kommet fra DFL, at fra og med neste tirsdag blir også ligaen utsatt frem til april. 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -