Simone før dagens kamp: "PSV er et modig lag"

405

Atlético Madrid stiller som klare favoritter over to oppgjør mot PSV Eindhoven, men trener Diego Simone er klar over de nederlandske seriemesternes angrepsstyrke.

«De er kliniske og kan skade hvert eneste lag. Vi må være oppmerksomme på den faren de utgjør,» sier Simone på pressekonferansen foran onsdagskveldens oppgjør på Philips stadion.

Atlético Madrid-treneren forventer en intens kamp i høyt tempo.

«Vår mål er å kontrollere kampen. PSV er et modig lag som spiller attraktiv fotball. De kan score mål fra forskjellige posisjoner, på dødballer og individuelle ferdigheter,» sier argentineren ifølge PSV sine offisielle nettsider.

- Annonse -

Atlético Madrid var i finalen i Champions League i 2014 og vant La Liga samme året med et forholdsvis beskjedent budsjett, og Simone sier at dette er hemmeligheten bak: «Vi har store og gode spillere og derfor kan Atlético kjempe med Barcelona og Real Madrid. Det er topp kvalitetsspillere.»

Måltørke

En av de største stjernene på banen, Antoine Grizemann, forventer en tøff kamp.

«PSV vant alle deres tre hjemmekamper i gruppespillet og har gode spillere som Luuk de Jong og Héctor Moreno,» sier Griezzman, fullt klar over at De Jong er suspendert i denne kampen.

Atlético er sterke defensive, men sliter med å score for tiden.

«Vi scorer altfor få mål. Vi skaper mange sjanser, men må bli mer effektive foran mål. Jeg har ikke selv scoret i de siste ukene, og det er på tide å stoppe den måltørken,» sier Griezmann.

Vinnermentalitet

PSVs trener Philip Cocu er naturligvis klar over motstandernes styrke.

«Alle spillerne jobber hardt, uten unntak. Lagarbeid er nøkkelen til deres fremragende prestasjoner og suksesser,» sier Cocu.

«De er en kampmaskin som spiller som et lag. Det er godt å se hvordan Simeone har forvandlet skjebnene til Atlético Madrid og gjort dem til et slagkarftig mannskap. Mange spillere har forlatt klubben, men Simone har lykkes med instilling og skapt en vinnermentalitet i alle sine spillere,» fortsetter den tidligere Barcelona-spilleren.

Guardado skadefri

Det store spørsmålet i PSV-leiren denne uka har vært om Andrés Guardado blir spilleklar til oppgjøret. Cocu kunne på pressekonferansen i går fastslå at mexicaneren kan spille.

«Andrés er en veldig allsidig spiller og en stor inspirasjon for resten av laget. Jeg er glad han er tilbake,» sier Cocu.

Davy Pröpper er midtbanespilleren i PSV som kan bli en joker, han er flink til å dukke opp og score mål. Han venter naturligvis en tøff batalje mot laget fra Spanias hovedstad.

«Vi vet at vi er nødt til å grave dypt for å nå neste runde,» sier han.

PSV har et meget ungt lag, og med en gjennomsnittsalder på 24 år er de de yngste laget som spilte Champions League denne sesongen. Atlético Madrid er videre til utslagsrundene for tredje året på rad, for første gang i klubbens historie. PSV har ikke kommet så langt i Champions League siden 2006/07-sesongen.

Lagene møttes i gruppespillet i 2008/09-sesongen, da vant Atlético begge oppgjørene, 3-0 i Eindhoven og 2-1 i Madrid.

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -