Madrid derby – Griezmann dagens mann!

243

Madrid-derby er helgens storkamp i La Liga. Real Madrid mot Atletico Madrid på Santiago Bernabeu. En av sesongens høydepunkter og den største kampen etter El Classico. Forutsetningene for kampen var de aller beste for et spennende oppgjør. Først og fremst tabell situasjoen. Atletico nr. 2 i ligaen, 8 poeng bak Barcelona, og Real nr. 3, 9 poeng bak teten. Uavgjort i dette oppgjøret (om Barcelona vinner i morgen), så blir avstanden opp trolig umulig å hente inn. Det er seier som gjelder i dette oppgjøret!

Real Madrid stilte med følgende lag: Navas – Carvajal,Ramos,Varane,Danilo – Kroos, Modric,Isco – James, Benzema,Ronaldo.

Atletico Madrid stilte med: Oblak – Luis, Godin,Gimenez,Juanfran – Koke,Gabi,Niguez,Fernandez – Torres,Griezmann.

Første halve timen av oppgjøret ble lite underholdende. Dvs. det ble omtrent ikke skapt noen sjanser. Det kan vel tilskrives svært tett og godt forsvarsspill fra begge lag. Det virket som om det var størst prioritet og ikke havne under i åpningen av kampen. Først etter ca. halvtimen spilt begynte det å skje litt. Et frispark fra Ronaldo fra drøye 20 meter ble vanskelig nok for Oblak. Han slo ballen ut på siden, men den kom raskt tilbake og Benzema får avsluttet like utenfor. De var en stor mulighet for Real Madrid. Rett etter er Grizmann fremme med en god mulighet, også denne rett utenfor. Kampen er intens og har nerve, men den er ikke den festforestillingen vi hadde håpet etter første omgang.

- Annonse -

Andre omgang åpner litt friskere. Ronaldo får ballen litt lett etter en feil av Godin. Ronaldo er plutselig nesten alene og har åpen vei mot mål. Litt skrått hold, men skuddet er bra og det går like utenfor. Der hadde ikke Oblak vært om den hadde gått innenfor. Stor sjanse til Real der. Etter sju minutter av andre omgang får Griezmann ballen litt inne på Real sin halvdel. Han setter fart og får med seg Felipe Luis ute til venstre. Luis går mot dødlinja, hele Real forsvaret stormer inn i feltet. Griezmann holder smart igjen, og kan umarkert motta ballen fra Luis. Kontrollert i hjørnet og 1-0 til bortelaget. Veldig bra spill av Atletico ved den scoringen. Det blir mye ballinnehav og spede forsøk fra Real Madrid etter scoringen, men ingen virkelige store muligheter. Atletico viste nok en gang at de ikke er lette å score på. De har kun sluppet inn 11 mål så langt denne sesongen.

Atletico Madrid med seier her er fremdeles med i tet-kampen. Med seier til Barcelona i morgen så blir veldig langt frem for Real Madrid. Real Madrid er definitivt gode, de har utvilsomt store spillere, men det er noe med å få ut potensialet når det virkelig gjelder. Mot de gode lagene. Ronaldo var ganske anonym i dag, med unntakt av et par brukbare sjanser. James er helt ute av stand til å prege en kamp som blir litt tøff. Atletico er tøffe, de spiller hardt. Benzema ble bytte ved pause. Klarte å skape en sjanse. Atletico Madrid har scoret bare halvparten så mange mål som Real Madrid. Det er ikke alle mål som er like mye verdt. Hjemmefansen viftet igjen med hvite tørkler. Det er ikke noe godt tegn, det ble pipekonsert mot James ved et par anledninger. Det er mye som ikke går på skinner hos los blancos. Atletico derimot er tro mot sin tøffe direkte stil, de spiller på det de er gode på, ikke noe annet. Det er ikke så mange slepne stjerner på laget, men du verden for et lag. Simone har vært utrolig god til å få maksimalt ut av laget, kamp etter kamp, hvert år i toppen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -