Svak Ødegaard skuffet i generalprøven

174

Svak Ødegaard skuffet i generalprøven

Martin Ødegaard var bare en skygge av seg selv i dagens kamp mot Rayo Vallecano B.

Martin Ødegaard fikk tillit fra start i dagens Segunda B oppgjør mot Rayo Vallecano B.
Nordmannen startet på høyrekant i en 4-2-3-1 formasjon. 16-åringen involverte seg svært lite, og var helt usynlig i store deler av oppgjøret. Han fikk lite baller å jobbe med av lagkameratene, i tillegg til at han ikke klarte å utrette så mye selv. Han fikk ta de fleste dødballene for Castilla, men var sjeldent upresis i avleveringene sine. Han forlot banen halvveis ut i den 2.omgangen til fordel for Alvaro Medran.

Ødegaard ble tatt ut til landslagstroppen som skal møte Kroatia i EM-Kvalifiseringen.
Mange har ment at Ødegaard burde vært droppet fra troppen, men etter samtaler med Ancelotti og Zidane bestemte Høgmo seg for å likevel ta med seg stortalentet.

Forrige seriekamp for Castilla var Ødegaard plassert på benken fra start, og i matchene før der har han også slitt med å imponere.

- Annonse -

Dagens kamp mot Rayo startet ikke bra, og etter 6 minutter tok Rayo ledelsen. Kun 3 minutter senere utlignet Castilla, mens avgjørelsen skulle komme etter 82 minutter.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -