"Tanken om å spille for Manchester United er spennende"

475
manchester united logo
Manchester United logo

«Tanken om å spille for Manchester United er spennende»

Manchester United og Jose Mourinho har ikke ligget på latsiden i dette sommervinduet. Med to store signeringer som Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan skulle man kanskje tro at spekulasjonene stilnet noe, men nå skal United ha kastet seg inn i kampen om det mexicanske stortalentet Hirving Lozano (20)

Lozano som til daglig spiller for den mexicanske klubben Pachuca har blitt sett av United sine speidere og ifølge hans egen svigerfar så er det ventet at Jose Mourinho henter han etter sommerens OL i Rio de Janeiro.

Les også: Bekreftet: Mourinho klar for Manchester United

Selv om det på langt nær er signert noe avtale så er 20-åringen så synes han det er spennende å bli linket Premier League og Manchester United.

- Annonse -

I et intervju med den mexikanske avisen Esto som senere har blitt gjengitt av Manchester Evening News uttaler han følgende:

– Det er veldig spennende at klubber som United følger meg og jeg må gjøre det bra i internasjonale kamper (for Mexico) tror jeg skal det bli aktuelt med noen overgang.

Les også: Håper å få VM tilbake når det blir 100-årsjubileum

Spissen som har draktnummer 8 i Pachuca representerte Mexico i sommerens Copa America, men gikk på en real smell mot Chile i kvartfinalen hvor han var med på å tape hele 7-0!

Allikevel så er han fast bestemt på å legge skuffelsen fra Copa America bak seg og konsentrere seg om å gjøre det bra for Pachuca slik at han tiltrekker seg oppmerksomhet fra store klubber som Manchester United.

– Det å kunne spille for United er en spennende tanke selvsagt og Mourinho er en strålende manager, i tillegg er Ibrahimovic en av verdens beste spisser, men jeg må fortsette å prestere bra i Pachuca så får vi se hva som skjer.

Spissen har vært i god scoringsform for Pachuca denne sesongen og har scoret 4 mål på de første 15 kampene i serien.

Mourinho har allerede utvidet sin spiss-dekning denne sommeren med Ibrahimovic, med formen til Marcus Rashford i tillegg så vil Lozano havne litt i skyggen dersom han skulle bli signert i sommer.

Hva tror du om en eventuell overgang for Lozano? Er det en mann Manchester United kan få bruk for? Diskuter i vårt kommentarfelt under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -