Tok seg videre helt på tampen da de måtte vinne med to mål

182

I sin aller første deltakelse i Europa-cup har Augsburg tatt seg videre til 16-delsfinalene etter at de vant 3-1 borte mot Partizan Beograd. Begge disse lagene endte på ni poeng, bak Athletic Bilbao, og Augsburg var avhengig av å vinne med to mål for å ta seg videre på innbyrdes oppgjør. Det klarte de altså på fotballens mest fantastiske måte – med spenning til absolutt siste spark på ballen.

3-1-målet kom i det 89. spilleminuttet ved Raul Bobadilla. Dermed var det fantastiske scener i den serbiske hovedstaden for Augsburg-laget som ikke gjorde oppgaven lettere for seg ved at hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 11 minutter.

Men Augsburg kjempet seg inn i kampen og utlignet rett før pause ved Jeong-Ho Hong. Seks minutter ut i andre omgang ga Paul Verhaegh Augsburg ledelsen 2-1 – og da kan man forstå hvor spennende det var de neste minuttene.

I det 89. minutt scoret altså Bobadilla. Det var hans sjette scoring i Europa League i høst, og er den med nest flest scoringer i turneringer etter Mak som scoret seiersmålet for PAOK borte mot Dortmund i kveld.

I det 81. minutt ble Andrija Zivkovic utvist for Partizan, som dermed fikk det ekstra tøft å forsvare seg, og ikke klarte det.

Kampfakta:

Partizan Beograd – Augsburg 1-3 (1-1)
Mål: 1-0 Aboubakar Oumarou (11), 1-1 Jeong-Ho Hong (45), 1-2 Paul Verhaegh (51), 1-3 Raul Bobadilla (89)
Gult kort: Ninkovic, Zivkovic, Partizan, Bobadilla, Augsburg
Rødt kort: Zivkovic, Partizan (81. min, to gule)

Innlegget Tok seg videre helt på tampen da de måtte vinne med to mål dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com