Trekning av 1/8-dels finalene i Champions League

463

Mange interessante oppgjør i årets 8-dels finaler i Champions League.

Manchester City var litt heldigere denne gangen. Dynamo Kiev bør være mer overkommelig motstand enn det de fikk i fjor med Barcelona. Det må forventes at Citys stjernegalleri vil klare å nå kvartfinalen i årets Champions League. Kiev var vel blant de svakest lagene som har kommet videre i årets turnering.

For Chelsea derimot, så blir det gjentagelse av fjoråret mot PSG. I fjor røyk Chelsea ut på bortemålsregelen. De er vel unødvendig å rippe opp i Chelseas dårlige sesong så langt, så utgangspunktet er i alle fall ikke bedre i år. Med det som bakgrunn så må vel PSG sies å være favoritten i dette oppgjøret. Men på et eller annet tidspunkt så finner kanskje Chelsea tilbake til formen, mannskapet bør være godt nok. Definitivt et av de store oppgjørene i denne runden.

Tittelforsvarer Barcelona møter Arsenal. Nok et spennende oppgjør. Selv om Arsenal kom seg videre med et nødskrik, så vet vi at de kan bidra sterkt og gi selv Barcelona motstand. Det vil vel likevel være overraskende for de fleste om Arsenal klarer å nå kvartfinalen denne sesongen.

- Annonse -

Real Madrid er nok relativt fornøyd med trekningen. Roma var ikke det tøffeste laget å trekke, og dette bør gå Real Madrid sin vei, selv om de har hatt litt rusk i maskineriet så langt.

Juventus mot Bayern Munchen er definitivt et av de store oppgjørene i denne runden. Her er det mye kvalitet og tradisjon som møtes. Et virkelig storoppgjør. Juventus har ikke hatt noen god sesongstart, men har begynt å komme i siget nå. Bayern er som vanlig ganske suverene i Bundesliga og er min favoritt over to kamper mot Juventus, men vi snakker om fjorårets finalist i Champions League, så sikker er man ikke.

Benfica mot Zenit blir et interessant oppgjør. Zenit imponerte i gruppespillet og vant sin gruppe klart. Et veldig jevn og åpent oppgjør er min spådom her. Vanskelig å se noen klar favoritt. Det er ikke veldig ofte vi har et lag fra Øst Europa i kvartfinalen i Champions League. Kanskje det skal skje denne sesongen?

Gent mot Wolfsburg. Jeg tror at Wolfsburg er godt fornøyd med denne trekningen og jeg forventer at de skal klare å komme til kvartfinalen. Gent kom seg videre i en relativt svak gruppe.

PSV mot Atletico. Nok et spansk lag som bør være brukbart fornøyd med trekningen. Atletico Madrid skal ha gode sjanser til å avansere mot PSV. Atletico viser god form i La Liga og er absolutt å regne med i årets Champions League.

Kampene skal først spilles i februar og mars, så mye kan skje med lagenes form, skadesituasjon osv. Uansett, det blir mye å glede seg til og mine 3 favorittkamper er Juventus-Bayern, Arsenal-Barcelona og Chelsea-PSG. Det er bare å glede seg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -