Treningskamp: Sarpsborg – Vålerenga 4-0

477
Sarpsborg knuste Vålerenga 4-0 Foto: Sarpsborg 08 klubblogo

I LSK-hallen så ble Sarpsborgs og Vålerengas første kamp spilt. Begge lag spilte med noen unggutter, men også noen rutinerte spillere.

Det startet dårlig for Sarpsborg 08, da Jørgen Horn må ut med skade etter en hodeduell med Vålerenga-spilleren Magnus Grødem. Etter 28 minutter spill så scoret Mikkel Agger etter med et hælspark etter et fint angrep og innlegg av Jonathan Lindseth.

Bare to minutter senere doblet S08 ledelsen til 2–0. Jørgen Strand Larsen scoret sikkert på straffe. Jonathan Lindseth var nok en gang involvert i scoringen. Han spilte vegg med Jørgen Strand Larsen før han ble felt av keeperen innenfor 16-meteren.

S08 øket ledelsen til 3–0 etter 77 minutters spill. Debutanten Lars-Jørgen Salvesen scoret sitt første mål i S08-drakta dagen etter at han signerte for klubben. Salvesen dunket inn et skudd fra 16 meters hold etter at Harmeet Singh trillet ballen til siden på et frispark.

Etter 85 minutters spill scoret Salvesen sitt andre for dagen. Spissen satte sikkert inn 4–0 fra kort hold etter en fin gjennomstikker av Harmeet Singh. Sistnevnte kom inn ved pause og leverte en veldig positiv omgang.