Alexander Ruud Tveter og Ronnie Schwartz har signert for Sarpsborg 08

460
Sarpsborg08_logo
Sarpsborg 08 logo

Alexander Ruud Tveter signerte idag en 2-årskontrakt med Østfold-klubben. 26-åringen kommer fra spill i  svenske Halmstad, og har vært innom Fredrikstad FK og Follo FK tidligere.

– I Alexander får vi inn en sulten spiss med et høyt toppnivå. Han herjet i Superettan i 2016, men hadde et litt tyngre 2017. Vi er likevel trygge på at Alexander vil gjøre en viktig jobb for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside

Alexander Ruud Tveter har også spilt for Follo. I 2016 leverte han 21 målpoeng for Halmstad i Superettan – 13 mål og 8 assist.

– Jeg er en stor, sterk spiss som er god til å holde på ballen. Så har jeg en bra venstrefot, sier 26-åringen.

Ronnie Schwartz signerte også for 2 år med Sarpsborg 08. Han scoret 14 mål i Superligaen sesongen 2012/13 for Randers, og 15 mål i sesongen etter. Deretter spilte han for Guingamp i Frankrike. Så var han innom Esbjerg og Brøndby der han scoret 11 mål på 30 kamper for de to klubbene. Så ventet belgiske Beveren.

- Annonse -

– Jeg er en aggressiv spiller som jobber hardt. Jeg er en god avslutter, men også en lagspiller. Forhåpentligvis kan supporterne forvente godt med mål fra meg. Det er hva det handler om, sier Sarpsborg 08s nysignering til klubbens hjemmeside

– Får vi Schwartz opp på det nivået vi vet han besitter, snakker vi en kanonspiller. Vi er veldig glad for å ha fått denne muligheten. Ronnie er i sin beste alder fotballmessig og vi er veldig lystne på å få dette til å fungere. På sitt beste kan han dominere i Eliteserien, sier klubbens sportssjef, Thomas Berntsen.

Også Orri Sigurdur Omarsson har signert for Østfold-klubben som er for 3 år. Ler mer på klubbens hjemmeside.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -