Uavgjort mellom Großaspach og Fortuna Köln

70

(Großaspach – Köln 1-1) Hverken SG Sonnenhof Großaspach eller Fortuna Köln har klart å ta et steg ut av nedrykksstriden i 3. Liga. På fredag skiltes lagene uavgjort.

I første omgang hadde begge lag gode muligheter. Köln kom til noen farlige avslutninger, men de største sjansene hadde Großaspach. Både Makana Baku og Timo Röttger traff treverket.

Röttger var også kampens eneste målscorer før pausen. Et katastrofalt utspill fra Kölns keeper Nikolai Rehnen havnet hos spissen, som gikk alene mot keeper og scoret.

Fem minutter etter pausen utlignet Köln. Thomas Bröker slo et innlegg på Okan Kurt, som satte ballen i krysset.

Deretter var kampen preget av høy intensitet, og i løpet av ti minutter fikk fem Köln-spillere et gult kort. Likevel oppstod det fortsatt sjanser på begge sider. Jamil Dem sørget for Großaspachs tredje avslutning i treverket.

Poengdelingen var til slutt likevel ikke ufortjent. Begge lag har tjue poeng etter 19 kamper og ligger dermed foreløpig ett poeng foran nedrykksplassene.