Ull/Kisa tok sin andre seier for sesongen etter 2-0 over Strømmen

625

Logo-UllKisa   strømmen fotball logo

Ny viktig hjemmekamp for Ull/Kisa, som før kampen, fortsatt står med en seier og plassert nest sist på tabellen med 9 poeng. Strømmen er å finne på 9.plass på tabellen med sine 18 poeng. De siste 4 kampene Ull/Kisa har spilt, har alle endt med poengdeling.

Første store sjanse i kampen, kommer ikke før i det 28 min på en corner for Strømmen. Achrifi skrur corneren utover og finner Strømnes, han skyter, men keeper Hagerup redder.

Lagene har spilt 32 min når Ull/Kisa får en corner som Andreasson tar. Ødemarksbakken får ballen til slutt etter litt kriging innenfor 16-meteren, og sistnevnte dundrer ballen i mål fra ca 6-7 meters hold. Hjemmelaget tar en viktig ledelse! Strømmen har vært best fram til scoringen, hatt ballen mest og styrt spillet, men ikke skapt så mye i likhet med hjemmelaget.

Lagene går til pause på stillingen 1-0 etter en sjansefattig omgang.

Ingen store sjanser i 2 omgang før i det 75 min når innbytter Jahr hos Strømmen skyter fra 12-13 meter, men treffer en forsvarer og ballen går ut til corner. Her burde det stått 1-1. På corneren er Blårud høyest, men headingen hans går over målet. Ny stor sjanse for å komme ajour med Ull/Kisa.

Mens bortelaget presser på for å få til en utligning, får Ull/Kisas spiller Krogstad lagt inn en god pasning foran mål fra venstrekanten, han finner innbytter Henriksen, som bredsider ballen i hjørnet bak keeper Omenæs og hjemmelaget går opp til 2-0. Da viser kampuret 78 spilte minutter.

3 minutter senere, ropes det på straffe hos hjemmelaget etter en duell, men dommer Rohit Saggi vinker spillet videre.

En sjansefattig fotballkamp på Jessheim som samlet 550 tilskuere, ender med en viktig 2-0 seier til Ull/Kisa, som tar sin andre seier for sesongen og avanserer en plass opp på tabellen etter å ha passert Bryne.

En lokal jury kårer Truls Jørstad som beste spiller hos Ull/Kisa.

Fotballnerd.no får følgende kommentar fra Strømmens spiller, Fredrik Nilsen: «Jevn kamp med få målsjanser begge veier. Strømmen har mest ball, Kisa tar overgangene og er effektive».

Vi får også denne oppsummeringen fra Ull/Kisas målscorer, Kristoffer Ødemarksbakken:

«Vi spiller en solid kamp defensivt, der vi er gode i begge bokser. Moro med scoring fra to lokale unggutter, spesielt mot Strømmen».
Fotballnerd: «Beskriv målet ditt. Målet kom etter en corner der det var noen harde dueller i feltet. Så spretter den ut i feltet hvor jeg kliner til på en touch. Heldigvis var det en luke mellom alle forsvarerne og da var også keeper utspilt. Vi har trent mye avslutninger på trening den siste tiden, så det var moro med scoring nå, avslutter Kristoffer til fotballnerd.no
Ull/Kisas lag: Hagerup, Amundsen, Braaten, Asani, Dragsnes, Jørstad, Andreasson, Solberg, Ødemarksbakken, Rognerud (Henriksen fra 60 min), Krogstad

Strømmens lag: Omenås, Nilsen (Ness fra 46 min), Strømnes, Andresen, Lange, Melgalvis, Achrifi, Blårud, Rasch, Aasen (Jahr fra 71 min), Brændsrød (Dernjani fra 79 min)

Gule kort, Ull/Kisa: Jørstad, Ødemarksbakken, Amundsen, Krogstad

Gule kort, Strømmen: Lange