Vidar Ørn Kjartansson klar for Kinesisk klubb

952
Vidar Ørn Kjartansson. Foto: Wikimedia

Vidar Ørn Kjartansson klar for Kinesisk klubb

Drar til Kina for medisinsk test Tirsdag

Ifølge Vålerenga Fotballs egne hjemmesider skal et bud for den Islandske spissen blitt akseptert. Superspissen ble hentet for 1,3 millioner fra den Islandske klubben Fylkir, budet som skal ha kommet fra den Kinesiske klubben skal ligge på rundt 20 millioner kroner. Kjartansson drar idag til Kina for å gjennomgå en medisisk test og signere sin personlige kontrakt med klubben Jiangsu.

 

29 mål på 25 kamper

- Annonse -

Spissen som kom til Oslo og Vålerenga før 2014 sesongen viste seg fort å være et kupp. Kjartansson spilte seg fort inn i Kjetil Rekdals startselver og imponerte fra første kamp. Etter 25 kamper for klubben har han levert hele 29 mål noe som utgjør et gjennomsnitt på 1,16 mål pr. kamp

 

Får kun deler av overgangssummen

Da Vålerenga i desember i fjor ønsket og hente Kjartansson måtte de ha økonomisk hjelp av Tor Olav Trøim, rykter sier at Trøim har hele 75% av eierandelen i spissen og at dermed Vålerenga kun får 1/4 av en eventuell overgangssum.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -