Vilhjalmsson usikker foran seriestarten

366

Matthias Vilhjalmsson er usikker på om han rekker seriestarten. Nå angrer islendingen på at han spilte generalprøven mot Viking.

Rosenborgs måltørke har vært tema før sesongstart. Nå kan klubben risikere å klare seg uten spissen i kampen mot Odd Grenland.

– Jeg fikk en smell i låret på treningen i forrige uke og var veldig sår og øm. Det gjorde fryktelig vondt, men jeg valgte å fullføre treningen, sier islendingen.

– Først trodde jeg det var en helt vanlig lårhøne, men det gjør fortsatt vondt så nå vet jeg ikke hva det er, sier han.

- Annonse -

I går ble han sjekket i låret for å se om helgens serieåpning er i fare for 29-åringen. Opprinnelig skulle han ha spilt rekruttenes treningskamp mot Ranheim i Abrahallen i går, men på oppvarmingen hugget det til i låret til islendingen.

– Planen var at jeg skulle spille, men da jeg varmet opp ble det bare verre og verre. Jeg klarte heller ikke å jogge, sier angriperen, som til slutt måtte se første omgangen fra tribuneplass, før han ble teipet sammen og dro hjem.

I generalprøven mot Viking fikk Vilhjalmsson 20 minutter som innbytter for Christian Gytkjær i 1-1-kampen på Viking stadion. De minuttene burde han kanskje ikke ha spilt.

– Jeg slet med det en del på lørdag og var usikker på om jeg skulle dra til Stavanger. Det føltes ok da jeg varmet opp før kampen, sier Vilhjalmsson.  I etterpåklokskapens navn hadde det nok vært best å være hjemme og hvile, men vi satser på at det ikke er så farlig, sier han.

Vilhjalmson satser på å være klar snart. Vi valgte å ikke ta noen sjanser i går, så jeg håper jeg kan spille mot Odd, sier Vilhjalmsson.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -