Rosenborg enkelt videre i Europa

205

Rosenborg Ballklubb hadde få problemer med å slå ut irske Cork.

Gjestene fra Cork gikk rimelig høyt og ønsket, å forsøke å få et tidlig mål i kampen.  Men hjemmelaget hadde «god kontroll,» på det irene kom med i kampen. Rosenborg tok over initiativet i banespillet og det meste av spillet foregikk på gjestene banehalvdel i første omgangen.

Bosnierens første mål 

Bosnieren Besim Serbecic som fikk sin første kamp, fra start av i RBK-drakta sendte Rosenborg i føringen etter 26 minutter, før Alexander Søderlund doblet ledelsen åtte minutter senere. Etter en svak inngripen av Cork-keeperen havnet ballen i beina til midtstopperen inne i feltet. I det som kan «betgnes» som en klabb-spill. Men Bosniere  dro frem slægga på første touch sendte han ballen i mål. Derifra å ut handlet det meste, om å «spare», seg inn mot kampen som venter på søndag borte mot KBK.

Angrepspill som en vakker fiolin

- Annonse -

I andre omgang satte Anders Trondsen inn 3-0, som ble sluttresultatet. Og Rosenborg tar seg enkelt videre til playoffen i det 57 minuttet vartet hjemmelaget opp med et vakkert angrepsspill foran sine egne. Birger Meling fant Nicklas Bendtner, som igjen fant Trondsen med et lekkert touch. Smalt han ballen i mellom keeperen til Cork. I playoff venter makedonske Shkendija. Før et eventuelt gruppespill i UEFA Europa League for trønderne.

 

Kampfakta:

Rosenborg – Cork City (2-0) 3-0 (5-0 sammenlagt)
3. kvalifiseringsrunde, kamp 2
UEFA Europa League
16. august 2018 kl. 20.45
8 028 tilskuere

Mål:
1-0 Besim Serbecic 26′
2-0 Alexander Søderlund 34′
3-0 Anders Trondsen 58′

Gult kort:
Anders Trondsen 14′

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -