Bendtner fikk spillelysten tilbake i Rosenborg

299

Etter en vanskelig periode da han ikke kunne finne fotfeste i klubbfotballen, og hvor han mistet sin plass på det danske landslaget.

Men nå har det virkelig begynt å gå på skinner for han i Rosenborg. Det er ingen hemmelighet at Nicklas Bendtner har hatt en turbulent karriere med både oppturer og nedturer. På et tidspunkt i tyske Wolfsburg og engelske Nottingham Forest, var det faktisk så ille at han betraktet sin fremtid som profesjonell fotballspiller. Hvor han også mistet sin plass på det danske fotballlandslaget.

Det endte imidlertid med en overgang til Rosenborg, og , det ga ham troen på et comeback på det danske landslaget. Samtidig fikk han tilliten å troen tilbake på sine egne evner igjen.

– På det tidspunktet var det ikke så mange ting i fotball som trakk meg i mot fotballen. Det var egentlig bare da jeg kom til Rosenborg at jeg fikk følelsen av at jeg fortsatt hadde noe å gjøre på en fotballbane.

– Det som også fikk meg til å igjen tro at jeg kunne komme på landslaget igjen. Hvor det ble et Comeback,, en toppscorer-tittel. Alt jeg ønsket før det faktisk skjedde. Det har betydd utrolig mye for meg, sier Nicklas Bendtner til DR Sporten.

- Annonse -

Etter han kom tilbake har han også scoret for Danmark. Målet kom i Danmarks 5-1-seier over Irland i november, hvor han scoret på et straffespark.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -