West Ham overrasket igjen

102

Etter en imponerende sesongåpning av West Ham, har de gått på noen unødvendige tap, men dagens kamp var ikke et av tilfellene.

Med tanke på seriegullet, var Manchester City helt avhengige av en seier i dagens kamp. Med en seier i dag, kunne de legge seg 1 poeng bak Leicester, men vertene fra øst-London, har aldri vært noe enkel motstander.

West Ham derimot, kunne komme et skritt nærmere topp 4 og Champions League. Laget fra øst-London, har så langt imponert i årets Premier League og ligger på en solid 6.plass. Spillere som Payet og Valencia har dominert West Ham sitt angrepsspill og dagens kamp var ikke et unntak.

Allerede fra start dundret vertene i angrep og de fikk betalt på best mulig måte. Allerede etter 1 minutt, kom den første scoringen. Koyate løp rundt Toure og sendte ballen inn mot feltet. Ballen går innom en City-spiller og ender opp hos Valencia, som fyrer av på volley fra 8 meters avstand. Joe Hart har ingen sjanse til å redde og hjemmelaget går rett opp i ledelsen.

I det 10.minutt skal Jenkinkson stoppe Agüero, men mislykkes totalt. Han feller argentineren og lager et straffespark, som City-spissen setter enkelt i mål.

Etter pangstarten, roet kampen seg ned. Den største sjansen kom rett før hvilen, på et frispark. Det var ingen andre enn Payet som vartet opp med et elegant frispark, som hadde en fantastisk rettning, men den engelske landslagskeeperen har enorm rekkevidde og klarer å redde ballen.

Bare 11 minutter etter pausen, kom den tredje scoringen. Også denne gangen, var det Valencia. Etter et raskt innkast av Antonio, runder han Otamendi og løper mot mål. Alene med keeperen, setter colombianeren ballen enkelt i mål.

Men så kommer Agüero, når City trenger det som mest. Bare 9 minutter fra ordinær spilletid, sender han bortefansen til himmels. Etter et lekkert veggspill, kommer spissen alene med Adrián og setter ballen i mål.

Bare noen minutter før slutt, kom både Payet, Agüero og Valencia med store sjanser, men ingen klarte å sette ballen i mål. Derfor ender kampen 2-2, etter resultat begge parter kan være fornøyde med. Hvis Manchester City skal klare å vinne ligaen, må de spille bedre enn i dag.