Zidane under ekstremt press

142

Det er tøffe tider på Santiago Bernabeu om dagen. Den skuffende liga innsatsen, 0-4 i el classico i høst, 0-1 for byrival Atletico Madrid i helgen, skade situasjonen, Ronaldos nedsettende kommentarer om lagkameratene sist helg. Det baller på seg for Zidane etter bare snaut 2 måneder i sjefsstolen. Ligaen er mest sannsynlig kjørt, de er disket fra Copa del Rey. Det er kun seier i CL som kan redde sesongen. På Vincente Calderon i går kveld, da Atletico slo Real Scoiedad 3-0, sang publikum: «Perez, vær snill å bli».

Mediene i Spania er fulle av et press man neppe ser andre steder. I dag sier AS at Allegri er klar til å ta over neste sesong, i alle fall om CL-trofeet ryker.

Skadesituasjonen blir bare verre og verre. I går ble nok en spiller satt på skadelista. Modric fikk en smell i helgen og ble ikke med da laget reiste til Valencia for å møte bunnlaget Levante i kveld. Derimot var Martin Ødegaard med. Det forventes kanskje ikke at han skal spille, men det kan jo være at vi får se han noen minutter. I tillegg har de med Mayoral og Llorente fra Castilla med i troppen til dagens kamp.

Det er klart at klubben og spillerne føler presset foran dagens kamp. Mot bunnlaget Levante MÅ det bare bli seier, alt annet er helt uakseptabelt. Alle spillerne føler dette på kroppen, uten tvil. Vi får se hvordan de takler det. Levante på sin side har med seier her mulighet for å hekte seg på i kampen om å overleve. De kommer til å gi alt, samtidig som de vet at dette kan være et gunstig tidspunkt å møte storlaget Real Madrid. I tillegg er det satt i gang store spekulasjoner om fremtiden til Isco og James. Det sies at både Juventus og Manchester City skal være interessert i Isco. Uansett, det kommer til å bli et sportstlig jordskjelv om Real Madrid taper eller spiller uavgjort i kveld. Om det skjer kommer det til å bli et krav om at Florentino Perez trekker seg. Svært mange skylder på hans styring av klubben som årsaken til mye av det negative som har skjedd denne sesongen. Og det er med rette. Real Madrid har en av de aller beste spillertroppene i verden (noen vil si Barcelona og noen vil si Bayern). De har også det største budsjettet, kjøpt dyrest og har gigantiske lønninger. De har lagt lista der, de er den mestvinnende klubben i verden, de omtaler seg selv som best i verden. Det er også veldig vanskelig for fansen og klubben å akseptere at det er Barcelona som har flyt og vinner det meste. Det gjør hele situasjonen ekstremt mye verre. Det hadde vært mye lettere å bære problemene om det hadde vært et annet lag i føringen.

- Annonse -

Vi ser med spenning frem til kveldens oppgjør.

Det forventes at Real Madrid stiller med følgende lag:

Navas – Danilo, Pepe, Varan, Nacho(eller Arbeloa) – Kroos, Kovacic,Isco – Ronaldo,Jese,James. Alternativene kan være Casemiro og Lucas Vazquez.

Ronaldo kommer vel til å bære kapteinsbindet i dag siden både Ramos og Marcelo er ute.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -