3 målløse kamper for Manchester United

557
manchester united logo
Manchester United logo

3 målløse kamper for Manchester United

Manchester United har nå spilt 3 kamper på rad uten å få ballen i motstanderens mål. 2 av disse kampene var i Premier League, mens den tredje var i Capital One Cup i midtuka. Hva kan være grunnen til dette sjansesløseriet fra de røde djevlene? Og trenger United en forsterkning på topp allerede i januar?

United første målløse kamp av disse tre var mot Manchester City. Der var United rett og slett bare uheldige. De hadde mange sjanser, og mange muligheter til å avgjøre den kampen, men det gjorde seg rett å slett ikke på grunn av en god Joe Hart og et par dårlige avslutninger fra United-spillerne.

Kamp nr.2 var ren og skjær sjansesløseri mot Middlesborough i Capital One Cupen. United hadde alt for mange sjanser og alt for mye ballbesittelse til at de skulle gå målløse av banen i den kampen. 0-0 der var kanskje ikke det vondeste, ettersom de tapte 3-1 på straffesparkkonkurranse.

Etter denne horrible kampen mot Middlesborough, ville hele Manchester United heve seg med en seier over Crystal Palace på Allehelgensaften. Det skjedde altså ikke. 0-0 også på Selhurst Park, og mange begynner å spørre seg hva problemet egentlig er for Manchester United.

- Annonse -

Med så mange gode spillere, bør Louis van Gaals menn klare å score mål og skape flere sjanser. Skjer dette neste runde, kommer dette til å betegnes som en dårlig periode som snart kommer til å glemmes igjen. Men om de heller ikke klarer å score i runde 12, ja da kan spørsmålet skikkelig begynne å stilles om Rooney er ferdig på toppnivå, og om Manchester United må hente en klassespiss.

Man har allerede en en god spiss i Anthony Martial, men Louis van Gaal insisterer på å bruke den unge franskmannen på venstrekanten for tiden. Martial bekler den posisjonen bra, men han er nok best inne sentralt som spiss, og nederlenderen bør kanskje tenke på å droppe Rooney for å gjøre plass til Martial der fremme snart.

Rooneys form begynner virkelig å frustrere både fans og ham selv. Når er han tilbake i full form?
Rooneys form begynner virkelig å frustrere både fans og ham selv. Når er han tilbake i full form?

Etter kampen mot Crystal Palace hadde van Gaal dette å si:

«Vi beholdt ikke ballen. Det er en veldig viktig faktor for oss, og når vi ikke klarer det, klarer vi heller ikke å skape mange nok sjanser. Jeg må si at jeg kan ikke klage på resultatet vi fikk. Det er en stor bekymring for oss at vi ikke scorer, men jeg sa også det etter den andre kampen, og spesielt mot Middlesbrough i Capital One Cup fordi vi skapte mange sjanser, men klarte bare ikke å avslutte.»

«I dag skapte vi ikke så mange sjanser, og det er derfor mer vanskelig å score mål. Når du ikke beholder ballen, kan du ikke skape sjanser. Vi hadde allikevel en stor sjanse i siste spilleminutt av første omgang ved Ander Herrera, og den bør vi klare å få mål på.» -Premierleague.com

Louis van Gaal må virkelig gjøre noe for å få laget sitt til å score mer mål igjen.
Louis van Gaal må virkelig gjøre noe for å få laget sitt til å score mer mål igjen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -