Akershus 4.div: Raumnes & Årnes med sliteseier 2-1 over Skårer og tok sin 7. strake seier!

477

Raumnes_logo   skårer logo

Før kampen mellom Raumnes & Årnes og Skårer, finner vi hjemmelaget på en 3.plass med 33 poeng, mens bunnlaget Skårer er plassert på en 13.plass med fattige 11 poeng. Med seier til hjemmelaget, vil Raumnes & Årnes innta 2.plassen igjen der Gjerdrum befinner seg men med en kamp mer spilt. Naturlig nok, er hjemmelaget storfavoritt foran møtet med Skårer, og i det omvendte oppgjøret, vant laget fra Årnes 2-1 på bortebane.

Fakta før avspark:

Raumnes & Årnes er det laget som har minst baklengsmål av alle i serien: 17 mål.

Raumnes & Årnes er det laget med minst tap: 2 tap på 17 kamper.

Raumnes & Årnes er det eneste laget som er ubeseiret på bortebane: 6-3-0.

Raumnes & Årnes har 6 strake seirer foran møtet med Skårer.

De første 14-15 min av kampen, var jevnspilt og sjansefattig. Men kveldens første scoring, kom etter 15 min, når hjemmelagets toppscorer, Nicklas Dale Sramek finner Eivind Solhaug på høyresiden, Solhaug skyter til side for keeper Eivind Tveter og Raumnes & Årnes tar ledelsen 1-0.

Fem minutter senere, får Mads Elvethun Hansen en tå på ballen etter pasning fra Zhiar Sorchi og skuddet stryker stolpe ut, farlig nær 2-0 til hjemmelaget!

Bortelaget Skårer får sin første store sjanse når kampuret viser 27 min, når Arian Bashiri ikke kommer høyt nok opp til å heade på mål på et flott innlegg, og ballen går utenfor.

Det ropes på straffe når en av hjemmelagets spillere blir felt etter 30 min, men dommer Cagatay vinker spillet videre. Sebastian Thøger-Andresen hos hjemmelaget får en stor sjanse etter 43 min, men header over målet på corner. Minutter før pause, får målscorer Solhaug sjansen igjen, men skuddet går på keeper som redder lett.

Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Raumnes & Årnes i en 1.omg som er jevnspilt.

2.omgangen er 4 min gammel når Fredrik Autio hos hjemmelaget får sjansen, men skyter utenfor mål.

Skårer roper på straffe etter 50 min, men dommeren vinker på nytt spillet videre. Minutter senere, får Skårers spiller, Andreas Gill Kristoff, en stor sjanse på et innlegg, men han rekker ikke helt opp for å heade og det står fortsatt 1-0.

Så får Raumnes & Årnes frispark utenfor 16-meteren etter 59 min, og Mads Elvethun Hansens skudd treffer tverrliggeren og ingen er frampå for å sette returen i mål, stor sjanse for 2-0 til hjemmelaget.

Så etter 63 min, sender Espen Johnsgård ballen inn i retning hjemmelagets keeper, Felix Breivik, og Breivik feilberegner og roter ballen i mål, det står 1-1 etter keepertabbe.

Minutter senere, får Nicklas Dale Sramek sjansen på en corner, men header utenfor mål. Så kort tid etter, får Edvin Grant Langseth hos bortelaget en stor sjanse, men også han header til side for mål.

78 min er spilt, når Mads Elvethun Hansen får ballen fra makker Sondre Stranden Fagerli, men skuddet hans slår keeper Tveter ut til corner.

Hjemmelaget er inne i en god periode nå, det jages for å få produsert et vinnermål og 3 nye poeng, og i det 80.min, får toppscorer, Nicklas Dale Sramek, hodet på ballen på en corner, ballen finner nettmaskene og det jubles blant hjemmelagets tilskuere, det står 2-1 til Raumnes & Årnes. Srameks 10. seriemål for sesongen.

Hjemmelaget går mot en ny seier, når Skårer får en siste sjanse til å utligne til 2-2, men headingen går utenfor mål og kampen ender med 2-1 til Raumnes & Årnes og laget inntar 2.plassen igjen på tabellen og bokføres med sin 7. strake seier!

Fotballnerd.no får en kommentar fra hjemmelagets trener, Trond Johnny Lien etter kampslutt, som oppsummerte kampen slik: » Vi var klart det beste laget. Spillet varierte veldig i prestasjon, men dette skyldes bl.a. at vi er inne i en periode med mye skader. Vi har ikke flyt framover, men bra bevegelser i laget. En helt unødvendig keepertabbe gir 1-1, men nå klarer vi å avgjøre kamper, noe vi ikke klarte i vårsesongen. Vi har bra trøkk innenfor boksen, og idag er vi glade for nye 3-poeng», avslutter Lien til fotballnerd.no.

Hjemmelaget stilte med følgende lag: Felix Breivik, Magnus Midling Larsen (Peshang Ibrahim Khonori fra 60 min), Sondre Stranden Fagerli, Mads Elvethun Hansen, Nicklas Dale Sramek, Fredrik Autio, Kenneth Stokkebryn Jensen, Robin Rognerud, Sebastian Thøger-Andresen, Eivind Solhaug (Patrick Elvethun Hansen fra 45 min), Zhiar Sorchi (Stian Linderoth-Jensen fra 65 min)

Skårer: Eivind Tveter, Christian Gulbrandsen, Arian Bashiri, George Ionut Manea, Chima Okehi, Paolos Debesay, Espen Johnsgård, Mohammed Muse Said, Andreas Løken, Andreas Gille Kristoff, Edvin Grant Langseth

Benyttede reserver, Skårer: Muktar Majid Al-Emarh

Gule kort R & Å: Fredrik Autio

Gule kort Skårer: Christian Gulbrandsen, George Ionut Manea, Mohammed Muse Said