Akershus 4.div: Eidsvold IF vant fortjent 2-1 på Årnes, tar sin 4 strake seier!

555
Raumnes Årnes - Eidsvold. Foto: Kjell Arne Høviskeland, Fotballnerd.no

Raumnes & Årnes produserte nok målsjanser, men slet med mange feilpasninger og dårlig spill. Eidsvold IF tok vare på de sjansene laget fikk og vant fortjent.

Raumnes_logo eidsvold if logo

Før kampen mellom Raumnes & Årnes og Eidsvold IF ikveld, finner vi hjemmelaget på en 2.plass med 36 poeng, mens bortelaget er plassert på en 7.plass, med 28 poeng.

Forrige oppgjør på Eidsvoll, endte med poengdeling 1-1. Da scoret Fredrik Autio etter 11 min, mens Stian Halberg utlignet for Eidsvold IF etter 30 min foran 40 tilskuere på Eidsvoll st.kunstgress.

Raumnes & Årnes fikk sitt første bortetap for sesongen da Skedsmo2 vant 3-1 i forrige serierunde. Siden serieleder Gjelleråsen vant 4-2 hjemme mot Fu/Vo2, ble avstanden forlenget til 5 poengs luke mellom Gjelleråsen og Raumnes & Årnes, samt Gjerdrum som også har 36 poeng på 3.plass.

Samme dommer som skal dømme mandagens kamp mellom Raumnes & Årnes og Eidsvold IF som i forrige oppgjør den 13.mai, Brage Marcus Leinan, Nannestad FK.

raumnes årnes mot eidsvold if2

Et minutt er spilt, når vi får kampens første sjanse da bortelagets Magnus Iversen får sjansen med skuddfoten, men skyter til side for målet til Mathias Årstad Olsen etter et innlegg.

5 min viser kampuret, når bortelaget er frempå igjen, men Årstad Olsen slår til corner.

Etter 8 min, får Raumnes & Årnes sin første store sjanse, men skuddet til Mads Elvethun Hansen, bokser keeper Glenn Wilsgård til corner.

Nicklas Dale Sramek får en stor sjanse etter 11 min, men skuddet går rett på keeper.

Samme mann får muligheten igjen etter 15 min, men rett på keeper.

raumnes årnes mot eidsvold if4

25 min ut i kampen, får Espen Berg Ottesen hos Eidsvold IF et bra treff med skuddfoten, men treffer en medspiller og det ender resultatløs.

Mads Elvethun Hansen finner toppscorer, Nicklas Dale Sramek med en god pasning, men Sramek header utenfor, stor sjanse for hjemmelaget etter 29 min.

Så etter 32 min, kaster hjemmelagets keeper, Mathias Årstad Olsen, ballen ut til bortelagets spiller, Stian Halberg, som takker og bukker ved å sette ballen til side for keeper, og Eidsvold IF tar ledelsen på Årnes stadion.

Minuttet før pause, får Tor-Martin Heglum hos hjemmelaget muligheten til å utligne når han får headet, men forsøket hans går til side for mål etter pasning fra Magnus Midling Larsen.

Pauseresultat: 0-1

raumnes årnes mot eidsvold if5

Hjemmelaget produserer mange feilpasninger og sliter med uttelling på flere store målsjanser. Eidsvold IF utnytter feilpasningen av hjemmelagets keeper og har overtaket før de siste 45 min.

2.omgangen er minuttet gammel, når Simen Martinsen får et innlegg fra siden og han skyter kontrollert til side for keeper Årstad Olsen, Eidsvold IF øker til 2-0 og nå må hjemmelaget jage for å få den viktige reduseringen.

56 min er spilt, når Fredrik Johansen Kristiansen får en god sjanse, men headingen hans går utenfor målet.

Hjemmelaget presser på, og i det 57 min, får Nicklas Dale Sramek en retur fra keeper Wilsgård, gjør ingen feil og skyter til side for keeper og i mål, og det er ny spenning i kampen. Det står 1-2 på Årnes Stadion.

Etter 60 min får Raumnes & Årnes en dobbeltsjanse ved Tor-Martin Heglum og Patrick Elvethun Hansen, men keeper avklarer til slutt med en redning etter først å ha gitt en retur.

Gjestene roper på straffe etter 65 min etter en duell innenfor 16-meteren, men kveldens dommer, Brage Marcus Leinan, vinker spillet videre.

Innbytter Fredrik Autio får sjansen etter 74 min, men skuddet hans går «himmelhøyt» over mål.

raumnes årnes mot eidsvold if3

81 min er spilt, når Nicklas Dale Sramek får en stor sjanse til å utligne, men skyter over mål. Her burde det stått 2-2.

Samme mann får sjansen igjen 5 min før slutt, men header utenfor målet etter pasning fra Patrick Elvethun Hansen.

Eidsvold IF får sjansen til å punktere kampen på overtid, men Magnus Iversens skudd, redder keeper Årstad Olsen mesterlig.

Eidsvold IF vinner kampen 2-1 og tar sin fjerde strake seier, mens hjemmelaget taper sin andre kamp på rad.

Fotballnerd.no får en kommentar fra trener Trond Johnny Lien hos hjemmelaget:»Vi spiller en rotete fotballkamp. Mange feilpasninger i 1.omgang skaper gode overganger for Eidsvold IF. Jeg teller til 6 gode målsjanser de første 45 min. Eidsvold IF utnytter feilpasningen og scorer. Så får vi en ny baklengs i mot oss tidlig, og vi må jage for å få reduseringen. Vi får den goalen vi trenger, men vi blir presset og stresset, spiller dårlig fotball og møtte et lag som ville vinne», avslutter Lien til fotballnerd.no

Raumnes & Årnes lag: Årstad Olsen, Midling Larsen (Autio fra 61), Stranden Fagerli, M.Elvethun Hansen (Ibrahim Khonori fra 76), Dale Sramek, Stokkebryn Jensen (Sorchi fra 61), Heglum, Rognerud(Holum Hansen fra 76), Thøger-Andresen, P.Elvethun Hansen, Hofsrud,

Gule kort: Fredrik Autio, Øyvind Hofsrud

Eidsvold IF: Wilsgård, Pedersen, Martinsen, Berg Ottesen, Iversen, Halberg, Limbodal, Johansen Kristiansen, Fjeld, Skyttersæter, Leonsen Sandviken