Avd. 2: Analyser/fakta 22.runde: Redalen rykker ned etter 1-8 tap for Tynset!

453

Tynset var på besøk i Redalen og tok med seg en 8-1 seier tilbake i bagasjen. Dette betyr at Redalen må forberede seg på 4.div neste år og mange lokaloppgjør på programmet.

Det brenner et blått lyst for Flisa og Raufoss 2, siden begge lagene ble påført tap i denne runden. Raufoss 2 tapte 3-0 borte mot Eidsvold TF og har 7 poeng opp til sikker plass, mens Flisa tapte for Lyn, og har 6 poeng opp til sikker grunn. Nå må de siste kampene vinnes for å unngå et kjedelig nedrykk.

Lyn har fortsatt en 4 poengs ledelse til Stabæk 2, og 6 poeng ned til Eidsvold TF, når det gjenstår 4 runder og 12 poeng å fighte for.

Resultater 22.serierunde:

23/9: Lokomotiv Oslo – Frigg 1-0

Hjemmelagets spiller, Ole Jørgen Sylling Berg, ble matchvinner med sin scoring på straffe i det 67.min. En meget viktig seier for Lokomotiv Oslo i kampen om å overleve i NT-ligaen, nå er laget under streken med 24 poeng, men har kontakt med lagene over streken på samme poengsum. Frigg er å finne på 6.plass med 32 poeng

23/9: Valdres – Lillehammer 0-3

Lillehammers sin spiller, Prince Ntabwe Kabeya, scoret et mål i kampen og sitt 20.mål for sesongen og ligger på 2.plass på toppscorerstatistikken. Lillehammer tok sin andre borteseier for sesongen etter 11 bortekamper

23/9: Redalen -Tynset 1-8

Pauseresultatet var 0-3. Henning Røe og Fredrik Rynning Andresen scoret to mål hver for Tynset. Redalen rykker ned til 4.div, er bokført med kun 12 poeng etter 22 kamper. Tynset har berget plassen. Redalen står fortsatt uten hjemmeseier: 0-5-6.

vi har fått følgende kampanalyse fra Tynset sin keeper, Sondre Kroglund: – i dag så møtte vi en motstander som møtte opp på kamp i bare en omgang! Selv om vi scorer 3 mål i førsteomgangen og er veldig gode, så går lufta veldig ut av Redalen når vi får ett tidlig mål i andreomgangen og 4-0! Etter det så er det store rom for oss og vi kunne også ha scoret flere mål i denne kampen, avslutter Kroglund til fotballnerd.no

23/9: Ready – Gjøvik-Lyn 2-1

Mathias Belli Moldskred scoret begge målene for Ready i 2-1 seieren over gjestene fra Gjøvik. En meget viktig seier også for Ready, som ligger rett over streken med 24 poeng, det samme som Lokomotiv Oslo som er under. Gjøvik-Lyn er heller ikke trygge der laget ligger på 7.plass med 28 poeng.

vi fikk følgende kampanalyse fra Readys kaptein, Daniel Støer Hagen: – Ready går tøft ut av startblokkene og scorer etter kun 4.min på et hjørnespark. Etter denne scoringen får vi et godt trykk mot oss og Gjøvik skaper noen små farligheter før de setter inn 1-1. Derfra og ut omgangen fortsetter begge lag å skape gode muligheter, men det er tilslutt Ready som får satt inn 2-1 etter flotte kombinasjoner ute på siden før vår spiss blir spilt igjennom alene med keeper og setter den trygt og godt i hjørnet.

2. omgang fortsetter ganske så likt som den første. Begge lag skaper gode muligheter i starten, men Ready får etterhvert satt kampen inn i sitt spor og skaper utallige sjanser, dessverre uten uttelling. At Ready ikke scorer både 3, 4 og 5-1 her er nesten utrolig. Gjøvik klarer ikke helt å skape det helt store utover i omgangen og Ready vinner fortjent og solid 2-1, avslutter Støer Hagen til fotballnerd.no

24/9: Lyn – Flisa 3-0

Topp mot bunn og Lyn innfridde favorittstempelet. Markus Norheim Cham scoret to av Lyns mål hvorav et på straffe. Lyn har vunnet 10 hjemmekamper og tapt èn.

vi har fått følgende kampanalyse fra hjemmelagets kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim: – Oppskriftsmessig 3-0, der vi styrer fra start til slutt. Har mye ball, skaper et helt greit antall sjanser og omsetter tre av de. Ingenting ekstraordinært, avslutter Nyheim til fotballnerd.no

25/9: Eidsvold TF – Raufoss 2 3-0

Jonatan Andrè Teigland scoret to av målene for Eidsvold Turn da laget vant 3-0 over Raufoss 2. Eidsvold TF har vunnet 10 hjemmekamper, en poengdeling og et tap

25/9: Stabæk 2 – Korsvoll 5-1

Kristian Thorstvedt scoret to av hjemmelagets mål i 5-1 seieren over Korsvoll.