Blir Samuelsen god nok for Premier League?

1027

Martin Samuelsen er et talent som etter alt å dømme kommer til å bli en nordmann som kommer til å ta Premier League med storm. Samuelsen, 18, startet karrieren sin i Vard Haugesund før han gikk videre til Manchester City sitt ungdomsakademi i 2012. Han slo aldri gjennom hos de lyseblå og gikk videre til West Ham United sommeren 2015.

Samuelsen spilte veldig godt for West Ham sitt A-lag i sesongoppkjøringen, men har ikke fått spilt kampen etter at Premier League ble sparket i gang. Men han har allikevel briljert på U21-laget til «The Hammers». Han satt også på benken til West Ham i 3-1 seieren mot Liverpool, men han fikk aldri muligheten til å komme inn på banen.

Samuelsen spiller nå på utlån i Peterborough United i Football League 1, og han spilte strålende nå i helgen mot Scunthope i Peterboroughs 4-0 seier. Han noterte seg også for en målgivende pasning i helgens kamp. Den 18 år gamle haugesunderen viser et enormt potensiale, og spiller godt for «The Posh» og han spilte også veldig godt for West Ham. Man skal ikke se bort i fra at han en gang spiller fast for en Premier League klubb en gang i nærmeste fremtid. Han er et håp for oss nordmenn, og vi kan glede oss til å se han på både landslag og klubblag i fremtiden (forhåpentligvis).

 

- Annonse -
Norges håp for fremtiden sammen med Ødegaard?
Norges håp for fremtiden sammen med Ødegaard?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -