Bremen tok viktig poeng, men det er ikke over

145

1. FC Köln tok i mot Werder Bremen i dagens kamp. Köln har gjort en god sesong og er sikret spill i den øverste ligaen til neste år. Med foreløvig 9. plass på tabellen kan de være fornøyde. Werder Bremen derimot må vinne sine 2 siste kamper for å beholde plassen i Bundesliga.

Etter en jevnspilt første omgang er det fremdeles målfattig mellom lagene. Begge lagene har hatt sine sjanser i første omgang, uten at noen har fått utelling.

I andre omgang er det også godt spill fra begge lag, og det blir også en jevnt 2 omgang på RheinEnergie Stadion. Målene kommer ikke og det ender tilslutt 0-0 i kampen. Noe Bremen må.være meget fornøyde med. Med seier her kunne de faktisk sikret seg plass eller i verstefall kvalikkplass da Stuttgart tapte kampen sin mot Mainz. Men det er duket for en ellevill siste runde. Werder Bremen møter Eintracht Frankfurt hjemme i neste runde og begge lagene kjemper om å beholde plassen. Frankfurt ligger poenget foran Bremen, mens Stuttgart ligger poengen bak Bremen.

1.FC Köln – Werder Bremen 0-0 (0-0)