Darmstadt og Union Berlin med seiere – Uavgjort mellom Bielefeld og Heidenheim

115

Både SV Darmstadt 98 (mot SC Paderborn 07) og Union Berlin (mot Erzgebirge Aue) vant sine kamper på søndag 1-0. Kampen mellom 1. FC Heidenheim og Arminia Bielefeld endte 1-1.

SV Darmstadt 98 – SC Paderborn 07 1-0

Darmstadt begynte best, og hadde noen farlige situasjoner. Etter et kvarter begynte Paderborn å lukke rommene, og det ble ikke mange målsjanser etter det. Seks minutter etter pausen fant en pasning av Tobias Kempe nysignerte Serdar Dursun, og spissen rundet keeperen. I det følgende tok Darmstadt kontroll over kampen, men kom ikke til flere muligheter. Paderborns eneste sjanse kom etter 72 minutter. Darmstadts keeper Daniel Heuer Fernandes felte Bernard Tekpetey, men reddet Sebastian Schonlaus straffe. Med denne redningen sikret han Darmstadt tre ikke ufortjente poeng.

Union Berlin – Erzgebirge Aue 1-0

Etter tretti jevne og sjansefattige minutter våknet Aue. Bortelaget hadde tre gode muligheter i det siste kvarteret av første omgang. Den beste sjansen hadde Dimitrij Nazarov som ikke klarte å treffe målet fra tre meter. I andre omgang ble det igjen lite som skjedde foran målene. Tre minutter før slutten skrudde Felix Kroos et frispark fra 25 meter, og sikret Union Berlin tre heldige  poeng.

1. FC Heidenheim – Arminia Bielefeld 1-1

Bielefeld tok styringen i starten, men etter halvspilt omgang skiftet styrkeforholdene til hjemmelagets fordel. Målsjanser ble det likevel ingen av før mot slutten av omgangen. Etter 42 minutter gikk tre Heidenheim-spillere alene mot keeper, og kaptein Marc Schnatterer scoret etter Nikola Dovedans pasning. Utligningen kom rett etter da Jóan Edmundsson scoret etter et innlegg av Florian Hartherz. I andre omgang traff Bielefelds Manuel Prietl stolpen, mens Heidenheim sett under ett var best, og hadde en del halvsjansee. Kampen endte til slutt med en rettferdig poengdeling.