Enkel kamp for Real Madrid i lokaloppgjør.

266

David mot Goliat i Madrid. Getafe med dårligst form i La Liga mot et Real Madrid i god form og nylig kvalifisert for CL-semifinale. En kamp som kun kan ende med en klar seier til Real Madrid. På forhånd så luktet dette litt utklassing.
Getafe – Real Madrid 1-5.  (RM)Benzema, Isco, Bale, James, Ronaldo (G) Sarabia.
Lørdag 16. april kl. 16.00 på Coliseum Alfonzo Perez.

Lagene:
Getafe: Guaita – Damian, Vigaray, Vergini, Yoda – Pedro Leon, Lacen, Rodriguez, Sarabia – Scepovic, Alvaro
Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Isco, Kroos, James – Ronaldo, Benzeman, Bale.

Første omgang kommer liksom aldri i gang. Noen spede forsøk er det riktig nok fra bortelaget, men aldri helt farlig. Det tar 29 minutter før det blir en skikkelig mulighet, og da blir det også scoring. Et perfekt innlegg fra høyre fra James. Han treffer Benzema på løp som bare har å bredside inn 1-0 til Real Madrid. Det skal sies at det løpet gjennom forsvaret fikk han utføre helt uten forstyrrelser. Det så veldig lettkjøpt ut. Ikke patent markering i Getafes forsvar ved denne anledningen. Det tar 10 minutter før neste scoring er på plass. Benzema er servitør ved denne anledningen. Spiller vegg med Isco som rolig setter ballen forbi Guaita. Getafe henger ikke med på tempoet når Real Madrid av og til skrur opp farten. Lagene går til pause på 0-2. Getafe har ikke produsert noe som minner om en målsjanse. Real Madrid har heller ikke skapt veldig mye, men de gjør det de må og har god kontroll halveis i kampen.

Andre omgang er bare 5 minutter gammel før Bale blir tredd igjennom og setter inn 3-0. Igjen så er det en liten tempoøkning. Litt kjedelig utover i omgangen. Real Madrid har vel ikke noe behov for å kjempe og slite mer enn nødvendig. 3-0 er en trygg ledelse. Men, når man senker intensiteten litt, så kommer det en i mot. Til og med Getafe er i stand til å score. Sarabia setter inn en redusering etter 83 minutter. Da våkner Real Madrid litt igjen og James setter inn 4-1 fra kort hold. Fin skuddfinte og så kontrollert i mål. Ronaldo får gleden av å avslutte kampen med en scoring og 5-1. Klar offside, ubetydelig og uviktig mål, men den teller på toppscorerstatisitkken den også.