Graham Hansen matchvinner mot England!

118
Bilde: Pierre-Yves Beaudouin, Wikimedia.

Norge-England 2-1

De norske damene spilte sin første landskamp på norsk jord på et år. Et Brann stadion med nesten 11000 tilskuere badet i sol gav en god ramme rundt kampen.

Gjestene dominerte store deler av 1. omgang. Etter 10 min kom kampens første scoring. Et praktfullt treff fra engelske Georgia Stanway. Det ble stille på stadion. Etter målet kom det norske laget mer med, men produserte bare noen halvsjanser.

Etter pause tok det norske laget over. 1-1 etter 53 min. Reiten med god corner, Frida Maanum med en heading. Hennes første landslagsmål. Kampen gikk litt i bølger, men det meste av den engelske futten fra første omgang var over.

Etter 85 min reiste hele stadion seg. Keeper Ingrid Hjelmseth gikk av banen. Hun spilte sin siste og 138 landskamp.

Drøye minuttet før full tid ble matchen avgjort. Slurv i det engelske forsvaret. Gratismulighet som Caroline Graham Hansen snappet opp. Et fint raid mot kanten og løftet ballen pent over keeper. Hennes 30. scoring på landslaget.

En ok kamp av det norske laget. Tendenser til slurv i forsvaret, og et angrepsspill som bare tidvis når igjennom.