Maradona slakter Van Gaal

115

Maradona slakter Van Gaal

Manchester United-manager, Louis van Gaal, er en fyr som er elsket og hatet i fotballverdenen. Han har i det siste mottatt kritikk fra flere gamle spillere, denne gangen mottar han kritikk fra selveste Maradona for håndteringen av Radamel Falcao.

Radamel Falcao har ikke hatt nevneverdig suksess i United i året på utlån fra franske Monaco. Den colombianske superstjerna har slitt med skader og spilletid, og har ikke virkelig slått til i den røde drakta. Maradona er for tiden i Bogota, Colombias hovedstad, for å promotere en veldedighetskamp, og den colombianske pressen er selvsagt interessert i sin egen spisstjerne. Maradona er ikke imponert over nederlenderen.

– Van Gaal er ikke en fin fyr. Van Gaal er det nærmeste man kommer djevelen.

Om Falcao sier Maradona følgende.

- Annonse -

– Hans tid ble kuttet ned på grunn av skaden, og han må tilpasse seg til endringene.

Falcao har i det siste vært frisk, men har likevel måttet takke til innhopp for United. Med Wayne Rooney som spiss har United i de siste kampene fungert svært godt, og det er heller tvilsomt at Falcao vil spille fra start mot Manchester City på søndag heller.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -