Nå kan du se Ødegaard på TV2

581

Nå kan du se Ødegaard på TV2

TV2 melder ikveld at de kommer til å sende Real Madrid Castilla-kamper på Tv2 Sportskanalen. Dermed kan nordmenn nå få med seg laget hvor Martin Ødegaard mest trolig kommer til å spille denne sesongen.

Det er Martin Ødegaard-feber i Norge. Drammenseren debuterte denne uken i en treningskamp for Real Madrid Castilla, altså Real Madrids andrelag. Dette har ført til et ønske om kampene på norsk TV, og nå har TV2 skaffet seg rettighetene til Real Madrid TV, som sender kampene. Real Madrid TV vil bli være tilgjengelig på TV2 Sumo, mens kampene til Castilla vil kunne sendes på Tv2 Sportskanalen.

Castillas kamper er fra før tilgjengelig gratis på realmadrid.com, men nå kommer de også på norsk TV.

Søndag klokka 16 kan Ødegaard få sin offisielle debut for Castilla, når laget møter Bilbao Athletic. Kampen er en toppkamp i Segunda B Groupo 2 (tredje nivå i Spania). Real Madrid Castilla leder, mens Bilbao ligger på 4. plass. Martin Ødegaard er nå tilgjengelig etter å kommet tilbake fra skade.

- Annonse -

Kilder: tv2.no, nifs.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -