Ronny Deila med seier i sin første ligakamp på Celtic Park

127

Ronny Deila har fått en flott start på sin managerkarriere i Celtic. På Celtic Park igår vant Deilas menn hele 6-1 med to nordmenn i hovedrollene.

Stefan Johansen tegnet seg på scoringslista etter 34 minutter når han økte Celtic sin ledelse til 3-0. Det var ikke bare Johansen som bemerket seg igår, Jo-Inge Berget som er på utlån fra Solskjær og Cardiff økte ledelsen til 5-0 i det 62 minutt før han fastsatte sluttresultatet til 6-1 med siste spark på ballen.

– Jo Inge gjør det bedre og bedre. Jeg har sett ham veldig god i Norge og på landslaget. Han må jobbe mer med intensiteten, sprinte mer og ha mer energi. Han gjorde det i dag. Han var god med ballen og scoret mål. Det var veldig bra sier Ronny Deila til VG.

Det ble dermed en Norsk drømmekveld i Glasgow og på tampen av oppgjøret ble det mer og mer synlig at Deila tenkte på siste hinder for å komme seg inn i Champions League gruppespillet. Celtic skal ut i to oppgjør mot NK Maribor om retten til spill i det gjeveste selskap i Europa.

- Annonse -

– I dag var det veldig bra. De 60 første minuttene var veldig bra, raskere pasninger og vi skapte mye. Og dødballer, vi har fokusert på det. Tre mål. Jeg er stolt og glad, sa han på pressekonferansen ifølge VG.

Tror du Deila sikrer ligatittelen i Skottland og tar laget til Champions League gruppespillet? Diskuter i kommentarfeltet under.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -