Roma mistet fotfeste i toppkampen mot Juventus

15
Gleison Bremer som er sterkt ryktet bort fra Italia sørget for 1-1 utligning for Juventus mot Roma. Foto: Skjermdump, Youtube.

En utligning av Gleison Bremer balanserte Romelu Lukakus ledende mål på Olimpico, og en ganske underholdende kamp endte 1-1 mellom Roma og Juventus.

Roma møtte Juventus i søndagens sene Serie A-kamp i en direkte duell om Champions League-plassene.

Et kvarter var spilt da Romelu Lukaku fikk ballen i nettet. Den belgiske spissen var først på en returball i feltet, og det utløste stor jubel for hans 12. Serie A-mål for sesongen.

Den gleden varte imidlertid bare i et kvarter, for da hadde Gleison Bremer gjenopprettet balansen.

Den brasilianske forsvareren steg til værs og stanget Federico Chiesas innlegg i nettet til 1-1.

Etter pausen var det Juventus’ tur til å treffe tverrliggeren, da Chiesa hamret et skudd på innsiden av den bortre stolpen i Roma-målet.

Rasmus Nissen fikk en sjanse i andre omgang, som ble reddet på streken av Danilo, og dansken kunne godt ha scoret med litt flaks.

Det endte til slutt 1-1 mellom de to klubbene, og Juventus ser ut som et lag som spiller i Champions League neste år, mens Roma må sikre noen poeng til hvis de ønsker å kapre den femteplassen som gir Champions League-spill.

Italiensk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger italiensk fotball