Ullern forsterker med Vålerenga-spiller

614

Ullern forsterker med Vålerenga-spiller

Ullern har forsterket stallen med Vålerenga-rekrutten Marius Koss. Han er først og fremst venstreback, men kan også bekle en kantposisjon. En anvendelig spiller altså. Han har også tidligere vikariert på stopperplass.

Marius sier dette til Ullern.no:

– Jeg er veldig glad for å ha signert for Ullern og for å kunne bli en del av dette prosjektet. Gutta virker veldig motiverte for sesongen 2016, og jeg gleder meg til å kunne bidra med alt jeg har å by på, i Ullerndrakt. 

Ullern-trener Ole Johan Aas har også noe han skulle ha sagt:

- Annonse -

– Det er veldig bra for oss å få inn Marius. Han er en offensiv forsvarsspiller med fin venstrefot. En variant vi ikke har hatt, noe vi trengte. En veldig fin gutt som går inn og bidrar med å gjøre så godt han kan. Så skal vi bidra til å heve´så godt han kan´. Marius har også tross sin unge alder bra med 2.divisjonserfaring, f.eks. var han den spilleren som spilte nest flest minutter for VIF 2 i 2.div i 2015. Det er erfaring vi trenger. Vi er veldig fornyøde med å kunne presentere Marius!

Kilde og bilde: Ullern.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -