Vill avslutning: United mistet seieren i sjansefylt oppgjør

443
Kristoffer Ajer utlignet fortjent til 1-1 på overtid mot Manchester United. Foto: Skjermdump, Youtube.

Det var underholdning verdt hver eneste krone da Brentford og Manchester United spilte 1-1 etter to overtidsmål.

Manchester United startet kampen best, men etter en passiv start fra Brentford, begynte hjemmelaget å utfolde seg.

Dette resulterte i et massivt press på Uniteds banehalvdel.

Ivan Toney kom til kampens første mulighet etter 24 minutter, da angriperen sendte ballen på innsiden av stolpen.

Det tok ikke lang tid før Brentford igjen var nære på. Denne gangen var det Mathias Zanka som headet i tverrliggeren, og Thomas Frank på sidelinjen måtte tenke på hvordan det enda ikke hadde resultert i en scoring.

Manchester United skapte ingenting i første omgang, derfor var Rasmus Højlund ekstremt usynlig.

Først rett før pausen noterte Marcus Rashford seg for gjestenes første skudd på mål.

Sjansene fortsatte etter pause, og Manchester United kom mer med i kampen.

Bruno Fernandes testet Mark Flekken inne i målet med en lur avslutning, før portugiseren satte opp Højlund etter 54 minutter.

Her ble Fernandes sendt i dybden, hvor han fant dansken inne foran mål, som avsluttet på direkten. Flekken leverte en fremragende refleksredning og avverget forsøket.

Minuttet etter var det action i det motsatte feltet.

Denne gangen var det Andre Onana som viste frem sine kvaliteter med en sterk dobbeltredning.

Sjansene stoppet ikke her, for etter 58 minutter sendte Wissa ballen på utsiden av stolpen, før tverrliggeren igjen var i veien for Brentford med under et kvarter igjen.

Ivan Toney fikk også sendt ballen i nettet, men angriperen var i offside kort tidligere.

Vill avslutning

Manchester United skapte ingenting mot slutten, og da spillerne gikk inn i tilleggstiden, var det Brentford som hadde hatt hele 30 målforsøk mot Uniteds ni.

Men ut av det blå skjedde det i det 96. minutt.

Litt tilfeldig endte ballen hos Mason Mount, som med venstrefoten sendte kula over i det lange hjørnet uten sjans for Flekken.

Da så det ut som at United skulle sikre seg de tre poengene, men det skjedde bare ikke.

For tre minutter etter ledermålet mottok Ivan Toney ballen inne i United-feltet og fant Kristoffer Ajer foran mål. Gutten fra Rælingen bredsidet inn 1-1.

Det ble også det siste som skjedde i kampen.

Et underholdende oppgjør på Brentford Community Stadium endte dramatisk til slutt.

Dermed forlenget Thomas Franks lag deres seiersløse rekke til syv Premier League-kamper og har fortsatt fem poeng ned til streken.

Manchester United innehar sjetteplassen med seks poeng opp til Tottenham på femteplassen.