Akershus 4.div: Resultater og kampfakta 7.serierunde

181

rælingen fotball logo  gjelleråsen fotball logo  kløfta logo

7.serierunde endte slik:

11/5 Blaker – Fu/Vo2 5-0 (Martila 2 str,17, Eriksen Eid 39, Nordseth 56, Svardahl 81)

13/5 Eidsvold IF – Raumnes & Årnes 1-1 (E: Halberg 30/RÅ: Autio 11)

16/5 Rælingen – Eidsvold TF2 4-0 (Haugen 16, Tjernsli 35, Aunemo 50,79)

16/5 Gjelleråsen – Rømskog 8-1 (G: Rudiløkken 6, Maazouzi 13,57,80,87, Grandre 23, 54 str, Bijmolen 48/R: Bergquist 27)

Gjelleråsens Arib Maazouzi ble den store helten med hele 4 mål i kampen, hvorav ekte hattrick med scoringer fra det 57.minutt til 87 minutt! Står nå bokført med 12 mål på 7 kamper, og ligger 2 mål bak Christoffer Blix, Fet.

18/5 Kløfta – Gjerdrum 3-0 (Bujupi 13,25, Olsen 40)

Kløftas toppscorer, Adam Olsen, fant nettmaskene igjen, og scoret sitt 10 mål for sesongen, og ligger på 3.plass på toppscorerstatistikken.

18/5 Skedsmo2 – Fet 0-1 (Søgård 5)

20/5 Skårer – Nittedal 1-5 (S: Larsen 55/N: Hansen 64,85, Særnmo 67, Flemmen 75, Johansen 78)

Etter 0-0 ved pause, blir 2.omgangen desto målrik. Først scorer hjemmelaget etter 55 min ved Kristoffer Larsen, men da våkner Nittedal til de grader og scorer hele 5 mål i de siste 26 min av kampen, og tar sin andre borteseier for sesongen, men hjemme har ikke laget vunnet.