Det var klart for ein spennande kamp mellom Åsane og Sotra. Tredje og Fjerdeplass på tabellen, kampen om opprykk til Obosligaen. Det motsatte oppgjøret hadde enda 3-3 på Sotra. Så det var to lag som var ca like gode som skulle møtes. Men Åsane var knappe favoritter på grunn av at dei skulle spele på heimebane.

Og det var Åsane som skulle sette ballen i mål først av dei to laga. Det var Kristoffer Valsvik som fekk betalt etter ein god periode frå Åsane, med ein kanonkule av eit skudd. Dette var også resultatet til pause. Men det skulle bli fleire skåringar i andre omgang.

Og det var var Kristoffer Valsvik igjen som dobbla ledelsen til Åsane. Denne gongen var det frå straffefeltet mål kom i frå. Eit omdiskutert straffespark som Valsvik satte kontrolert i mål. Men  gav seg ikkje og Frederic Falck stanga inn ei redusering. Sjølv om dei skåra hjalp det ingenting, så Åsane tok ein sterk og viktig siger i opprykkskampen.