Vardeneset med en sterk seier

161

Vardeneset har åpnet sterkt denne sesongen, å i dag kunne de inkassere en ny trepoenger hjemme mot sterke Os Turn.

Vardeneset møtte i dag et Os lag som før sesongen var regnet som en av opprykkskandidatene, Vardeneset gikk ut tøft å etter 7 minutter av matchen får Vardeneset en corner, det er en kort variant 45 grader ut til Mikal Hebnes Olsen som curler ballen i krysset. Nydelig scoring, å dermed 1-0 til hjemmelaget. Vardeneste fortsatte kjøret mot Os målet, men de slet med å få ballen under tverrliggeren, Os hadde også sine sjanser de var ikke store men greie nok. 1 Omgang kan vel sies å være VBK sin omgang, Os skaper nærmest ingenting.

2 Omgang å her var Os mye mer med i kampen, de skapte en del halvsjanser utover omgangen, men VBK keeper Krister Vistnes hadde få problemer med det som kom mot han. drøye 18 minutter igjen av kampen pådrar Os spiller Sebastian Skåre Tune seg direkte rødt kort, å dermed må bortelaget avslutte med 10 mann. VBK drar nytte av det å med drøye 6 minutt igjen på klokka,roter Os det til for seg selv i forsvar, innbytter Ørjan Ellingsen takker og bukker for det å kommer alene med keeper, runder keeper å pang 2-0 å spikeren i den berømte kista.

Alt i Alt VBK vinner fortjent 2-0, å de ligger nå på en foreløpig 2 plass.

VBK XI: Vistnes – Nilsen – Høvring – Håvarstein – Tunge – Løkling – Mehus – Bigseth Olsen – Bjørnø – Hebnes Olsen – Vadla

Os XI: Øverdal – Haga – Krossøy – Tune – Brenne – Kvittingen – Mikkelsen – Kanestrøm – Halver – Østervold – Bergersen Olsen

VBK sin neste kamp er borte mot Vaulen førstkommende Fredag, mens Os spiller hjemme mot Randaberg neste Lørdag.

Fotballnerd stjerner:

1P K.Håvarstein
2P Øverdal
3P Høvring

Riska fortsatt ubeseiret.

Riska og Stord møttes Lørdag formiddag til toppoppgkøt på Riska Stadion, det var knyttet stor spenning om Riska klarte å holde følge med Stord, å det gjorde de jammen meg også. Vetle Myhre dobbel gjorde at Riska kunne gå til pause med 2-0 mens etter 2 omgang stod det 2-2 da Stord scoret 2 ganger, å dermed delte topplagene poengene Brodeligt.

Riska spiller neste kamp førstkommende Torsdag borte mot Madla, mens Stord spiller hjemme mot Kopervik neste Lørdag.