Scoret mot gamle lagkamerater

524
Kevin Kabran, her i Start-drakt, scoret for Viking. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Viking – Start 3-3. Kevin Kabran scoret mot gamle lagkamerater men det endte uavgjort i Stavanger i en svært underholdende fotballkamp.

Kjempestart for Start
Start tok ledelsen i kampen etter fem minutters spill i Stavanger. Sander Hansen Sjøkvist slo et perfekt innlegg som Martin Ramsland headet i nettet. I forkant av scoringen var det mye slurv i Viking-laget.

To minutter senere gjorde Viking flere feil. Start utnyttet dette nådeløst. Eirik Schulze scoret fra 35-40 meters hold over en Iven Austbø på mellomdistanse.

Viking reduserte og utliknet
Etter 15 minutters spill reduserte Kevin Kabran til 1-2. Veton Berisha la igjen til Kabran som skjøt velplassert ned i hjørnet.

Minuttet etter Vikings redusering fikk Martin Ramsland en stor sjanse, men nå var Iven Austbø på rett plass og fikk reddet.

Etter en halvtimes spill utliknet Viking til 2-2. Veton Berisha videreforedlet et frispark fra Joe Bell.

Viking tok ledelsen
Etter 50 minutters spill fikk Start en ny kjempesjanse. Adeleke Akinyemi slo et perfekt innlegg til Eman Markovic. Sistnevnte klarte utrolig nok å sette ballen over målet til Iven Austbø.

Viking tok ledelsen 3-2 etter 55 minutters spill. Innlegget fra Yann-Erik de Lanlay var perfekt og der dukket Samuel Kari Fridjonsson opp og scoret.

Viking hadde god kontroll utover i kampen men skapte ikke de store farlighetene. Etter 80 minutters spill fikk Fridjonsson en stor sjanse. Skuddet gikk rett på Amund Wichne.

Start utliknet
Tre minutter senere fikk Start en dobbelsjanse. Runar Hove gjorde en bra blokkering på skuddet fra Mikael Ugland.

Etter 87 minutters spill utliknet Start til 3-3. Markovic slo et innlegg som Schulze headet videre til Martin Ramsland som hadde løpt seg fri fra Henrik Heggheim. Ramsland satte ballen i nettet.

Mikael Ugland var nær ved å avgjøre kampen for Start men skuddet gikk utenfor. En kjempesjanse som ble brent.

NB! Viking møter FK Haugesund i sin generalprøve neste helg. Start møtes Sandefjord 2. mai.

Viking startet med dette laget: Austbø – Bjørshol, Heggheim, Hove, Vevatne – Løkberg, Bell – de Lanlay, Fridjónsson, Kabran – Berisha

Start startet med dette laget: Amund Wichne – Sander Sjøkvist, Joachim Jørgensen, Jesper Daland, Kristoffer Tønnessen – Mohamed El Makrini, Eirik Schulze, Matias Belli Moldskred – Eman Markovic, Martin Ramsland, Adeleke Akinyemi