Akershus 4.div: Endelig seriestart: Fet – Gjelleråsen åpner årets sesong

550

Torsdag 23.mars kl. 20:15, er det åpningskamp i Akershus 4.div med oppgjøret Fet – Gjelleråsen. Oppgjøret i fjor endte i en 3-0 seier til Gjelleråsen borte på Fedrelandet kunstgress etter scoringer av Adrian Nadau Semb, Arib Maazouzi og Tom Fredrik Grandre (straffe).

Fet måtte ut i kvalifisering mot 5.div klubben Fjellhamar i fjor for å beholde plassen, og vant på straffesparkkonkurranse etter at det sto 3-3 etter 90.min og 4-4 etter ekstraomganger! Gjelleråsen vant 4.div ifjor med 2 poengs differanse på Blaker, men rykket ikke opp grunnet den nye omleggingen av seriesystemet.

Spørsmålene er mange: Får Fet en ny tøff sesong og må kjempe mot nedrykksspøkelset? Eller klatrer laget oppover på tabellen og får en bedre plassering kontra 2016? Klarer Gjelleråsen å kjempe i toppen også i år i en enda tøffere 4.div?

fotballnerd.no fikk tatt en prat med Fets hovedtrener, Robin Ødegaard, før serieåpningen kommende torsdag mot Gjelleråsen:

- Annonse -
Robin Ødegaard, trener i Fet IL , bilde: Fet IL på facebook
  • Dine tanker i forkant av åpningskampen mot Gjelleråsen? – For meg vil dette møte med Gjelleråsen i seriepremieren, bli meget spesielt og følelsesladet, siden jeg trente laget ifjor. Blir en tøff kamp å spille mot regjerende seriemester, men vi skal gi alt i denne kampen. Gjelleråsen har jo vært bra i vinter, forsterket laget i alle posisjoner, men laget skal få kamp fra oss!
  • Skadesituasjonen i laget foran torsdagens kamp? – Vi har hatt flere spillere som har vært skadet, men som har kommet tilbake og fått trent, slik at vi kan melde en skadefri tropp, og det er gledelig.
  • Målsetting for sesongen 2017? – Vi har sagt at vi skal bli bedre plassert på tabellen enn ifjor. Blir en knalltøff 4.div i år, og foruten at vi møter Gjelleråsen i første kamp, så er det også tøff motstander i runde 2 og 3 da vi møter henholdsvis Eidsvold IF, som endte på 3.plass ifjor, samt Aurskog-Høland som rykket ned fra 3.div ifjor, avslutter Ødegaard til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende svar fra trener i Gjelleråsen, Bent Inge Johnsen:

Trener, Bent Inge Johnsen t.v, og Brian Dibula. Bilde: Raymond Johansen
  • Hvordan ser du på åpningskampen borte mot Fet? – Det blir en tøff kamp mot et rutinert hjemmelag.
  • Status på skadesituasjonen i Gjelleråsen? – Har fått de fleste klare til seriestart og det er en tøff konkurranse om plassene.
  • Målsettingen til Gjelleråsen for årets sesong? – Vi ønsker å være med å kjempe i toppen, avslutter Bent Inge Johnsen til fotballnerd.no

Øvrige kamper i 1.serierunde:

26.03: Skedsmo 2 – Aurskog-Høland

27.03: Strømmen 2 – Blaker

27.03: Eidsvold TF 2 – Hauerseter

27.03: Ullensaker/Kisa 2 – Kløfta

28.03: Gjerdrum – Eidsvold IF (oppgjøret i okt-2016, endte 2-2)

30.03: Lørenskog 2 – Raumnes & Årnes

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -