Melløs
Melløs Stadion blir den nye hjemmebanen til Adonai Kidane. Foto: Ronny Aasmundseth, Fotballnerd.no

2. divisjon avdeling 4.

Melløs Stadion, 1003 Tilskuere.

Arendal sjokkåpnet på Melløs og tok ledelsen etter bare tre minutter ved Tobias Henanger. Mossingene så ikke klare ut fra start og det glapp i markeringen foran Mosse-keeper Thomas Skjelin. Dermed fikk Henanger en enkel jobb med å score.

Arendal fortsatte å kjøre kampen og etter 25 minutter kunne gjestene doble ledelsen ved Steinar Berås. Det så ut som Mossingene våknet og skjønte at det var seriepremière etter den scoringen.

Moss får frispark i en gunstig posisjon etter 30 minutter og Bajram Ajeti scorer med et velplassert skudd. Ajeti som scoret 15 mål på 17 kamper for Ham-Kam sist sesong kunne dermed åpne scoringskontoen sin i Moss.

Utligningen til 2-2 var et kremmerhus av de sjeldne, Fabian Stensrud Ness på halvvolley fra 20 meter. Ballen får en perfekt bue over Arendal-keeper Andreas Hoppestad.

2.omgangen var ikke det helt store, men Arendal hadde mest ball uten å skape de store sjansene. På overtid blir Mosse-keeper Thomas Skjelin skadet og inn kommer Christian Sukke. Sistnevnte gjør en kjempebrøler etter å ha vært på banen i bare noen sekunder og Arendals Ylldren Ibrahimaj får en enkel jobb med å sette inn 2-3 i det tomme buret.

Alt i alt er det ikke noe å si på at Arendal stikker av med 3 poeng i vårsola på Melløs Stadion, til stor skuffelse for hjemmelaget som tar sikte på opprykk i år.