Augsburg klarte ikke å sikre plassen mot ti mann

160

Det ble 0-0 i fredagskampen mellom Augsburg og Köln, noe som betyr at Augsburg fortsatt er i fare for å rykke ned. Köln berget plassen forrige helg.

Augsburg har likevel en mer enn god sjanse til å berge plassen, de er seks poeng foran Werder Bremen som ligger på play-off. De vil uansett klare seg med en seier til. Uavgjort i denne kampen betyr at laget ikke klarte å sette ny klubbrekord med fire seire på rad i Bundesliga.

Utover i kampen ble det en frustrert Augsburg-gjeng som ikke klarte å bryte ned Köln, selv og gjestene fikk sin kaptein Matthias Lehmann utvist tidlig i andre omgang.

Hverken Köln eller Augsburg var villige til å risikere mye i første omgang, og det ble en omgang med mye kjemping på midtbanen og få sjanser.

Augsburg satte Köln under hardere press etter utvisningen, men de var farligst på dødballer. Kampen ebbet likevel ut med 0-0 selv om det totalt var 20 skudd på mål (12 for Augsburg og åtte for Köln).

Kampen så Tobias Werner tilbake på banen for hjemmelaget for første gang siden niende kampdag, og kampens beste spiller var etter manges mening den tyske landslagsbacken Jonas Hector – som i denne kampen spilte i defensiv midtbanerolle for Köln og hadde mange ballvinninger i en ny rolle.

Augsburg – Köln 0-0 (0-0)
Gule kort: Koo, Altintop, Kohr, Augsburg, Lehmann, Jojic, Maroh, Köln
Rødt kort: Matthias Lehmann, Köln (56. min., andre gule kort)
Tilsk: 30.144