Avd.2: Intervjuer/kampfakta 6 & 7.runde: Korsvolls første serietap kom mot Eidsvold TF

371

Korsvoll måtte gi tapt for Eidsvold TF i 7.serierunde da laget tapte 0-3 hjemme og fikk sitt første serietap/poengtap for sesongen.

Stabæk 2 er virkelig på hugget og har vunnet alle sine 7 første seriekamper med en målforskjell på 19-3.

Morten Renå Olsen scoret hatrick for Stabæk 2 da laget vant 3-0 over Gjøvik-Lyn.

Adrian Staven Hagerup scoret hatrick for Frigg da laget vant 3-1 over Redalen.

Resultater 6.serierunde:

20.05: Valdres – Ready 1-2 (V: Mönell 29 /R: Moldskred 47,59)

Ready tok sin første borteseier etter 3 strake bortetap da laget vant 2-1 i Valdres.

20.05: Redalen – Lillehammer 1-1 (R: Varpestuen 90 selvmål /L: Foss 90)

Begge målene i kampen kom i siste minutt, først et selvmål fra bortelagets spiller, Tomas Varpestuen, og så utlignet Peder Bye Foss til 1-1.

Redalen uten seier etter 6 spilte kamper, mens Lillehammer venter på sin første borteseier.

20.05: Eidsvold TF – Frigg 2-3 (E: Dabove 78,83 str/F: Kukleci 54, Eike 59, Degerman 77 str)

Eidsvold TF tapte sin første hjemmekamp i møtet med Frigg fra Oslo.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av hjemmelagets spiller, Jon Erik Økland:Vi virket litt slappe og slitne i denne kampen. Ble mye løping i første omgang, og det merket vi de første 30 i andre. Frigg slipper ikke til noenting i første omgang, men vi blir for puslete og uoppmerksomme på dødball imot og det er veldig synd ettersom det er noe vi har hatt fokus på i år. Holder på og stjele med oss 1 poeng helt på slutten, så vi får ta med oss det videre at vi ikke gir oss selv om det ser håpløst ut, avslutter Økland

20.05: Lokomotiv Oslo – Lyn 0-2 (L: Simensen 62,65)

Lyn spilte sin andre bortekamp og står med full pott på bortebane. Har en hengekamp borte mot Raufoss 2 som skal spilles 17.aug.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra Lyns spiller, Mads Peder Sveen:Dårlig førsteomgang fra begge lag der ingen kommer til de helt store sjansene. Vi har nok de fleste sjansene, men sliter å konvertere de til mål. I andre omgang fortsetter vi å male på og til slutt går Loket litt i oppløsning og vi får mye rom å boltre oss i. Det første målet kommer etter frispark, der vi kriger inn 1-0. Det andre på et skudd fra 16m ned i hjørnet. Klart best i andre omgang der Loket nesten ikke har avslutninger og vi stort sett triller ball rundt de. Fortjent seier, avslutter Sveen

21.05: Stabæk 2 – Gjøvik-Lyn 3-0 (S: Olsen 30,87,89)

Hjemmelagets spiller, Morten Renå Olsen, ble kampens store spiller med hatrick! Hans lagkamerat, Jesper Norman Daland, fikk rødt kort etter 63 min grunnet 2 gule i kampen. Stabæk 2 står med full pott etter 6 kamper i likhet med Korsvoll. Gjøvik-Lyn står med 3 strake bortetap og 0-9 i målforskjell.

21.05: Raufoss 2 – Korsvoll 0-1 (K: Thun 27)

Korsvolls spiller, Adrian Thun, ble matchvinner med sin scoring etter 27.min, og Korsvoll står med full pott på de første 6 seriekampene. Raufoss 2 sliter og står uten seier.

spilt 16.mai: Tynset – Flisa 1-0

Resultater 7.serierunde:

27.05: Frigg – Redalen 3-1 (F: Hagerup 43,52,68 /R: Sveen 11)

Hjemmelagets spiller, Adrian Staven Hagerup, ble «man of the match» med sitt hatrick! Redalen venter fortsatt på sin første seier for året og står med to fattige poeng etter syv kamper. Redalen står med 4 strake bortetap og målforskjell på 4-15.

27.05: Gjøvik-Lyn – Lokomotiv Oslo 3-2 (GL: Sairinen 20, Ulstein 32, Simenstad 81 /LO: Sylling Berg 36,74)

27.05: Korsvoll – Eidsvold TF 0-3 (E: Skogtun 27 selvmål, Økland 50, Dabove 59 str)

Korsvolls første serietap er et faktum etter 0-3 hjemme mot Eidsvold TF. Eidsvold TF vant sin første bortekamp etter 3 strake bortetap før møtet med serieleder Korsvoll.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra bortelagets spiller og målscorer, Jon Erik Økland:I går har vi en helt annen gjennomføring av hva vi har planlagt enn i de siste kampene. Vi står opp i duellene og vi står sammen som et lag. Godt å ha litt marginer med oss også, med selvmål og straffe for. Vi visste før kampen at vi møtte et voksent lag, og at de ikke hadde avgitt poeng enda gav oss bare ekstra motivasjon! Veldig godt å få en goal igjen, men det er nå laget som er viktigst!, avslutter Økland

27.05: Lyn – Valdres 3-2 (L: Karbon 19,90 str, Boe-Tangen 75 /V: Nyhagen 6, Rabben 63)

Lyns spiller, Fadel Karbon, ble matchvinner med sin scoring på straffe i kampens siste minutt da Lyn vant 3-2 over Valdres.

Jubel etter ny scoring for Lyn. Foto: Lars Opstad

referat fra kampen finner du her: Lyn Toppfotball vant 3-2 over Tynset

27.05: Flisa – Ready 2-1 (F: Stølen 6,66/R: Coulibaly 34)

29.05: Lillehammer – Stabæk 2 0-3 (S: Løken 10, Dahl 19, Brynhildsen 69)

Stabæk 2 vant sin syvende kamp på rad og full pott med 21 poeng. Imponerende!

29.05: Tynset – Raufoss 2 1-1 (T: Andresen 18 /R: Harefallet 22)

Raufoss 2 står fortsatt uten seier eter 6 spilte kamper. Tynset er ubeseiret på hjemmebane etter 4 hjemmekamper.