Bayern II rykket opp til 3. Liga

211
Bilde: Werner100359, Wikimedia.

(Bayern II – Wolfsburg II 4-1) Bayern München II spiller neste sesong i 3. Liga. Etter 3-1-tapet i den første kvalifiseringskampen, snudde Bayerns U23 resultatet i omkampen.

Allerede etter sju minutter takket Daniel Hanslik ja til Bayerns invitasjon. Lukas Mai slurvet som bakerste mann i oppbyggingsspillet og mistet ballen mot Hanslik. Alene med keeperen gjorde Wolfsburgs toppscorer ingen feil.

Deretter dominerte Bayern, men uten å skape muligheter. Wolfsburg stengte rommene godt og satset på overganger. Kontringene manglet dog presisjon og ble ikke farlige.

I løpet av omgangens siste kvarter klarte Bayerns andrelag likevel å snu kampen. Etter et innkast holdt Kwasi Wriedt ballen ved dødlinja og spilte den tilbake mot sekstenmetersstreken. Jannik Rochelt plassere ballen i nederste hjørne.

Rochelt var også sentral da Bayern scoret sitt andre for dagen. Hans hjørnespark feilberegnet Wolfsburg-keeperen Philip Menzel. Ved bakerste stolpe stanget Mai inn ledermålet.

I andre omgang tok det fire minutter før Bayern scoret sitt tredje mål. Woo-Yeong Jeong ble spilt gjennom av Alphonso Davies og spilte ballen på tvers foran målet. Wriedt scoret på åpent mål. Scoringen hadde dog en bismak: Wriedt burde ha fått sitt andre gule kort rett før pausen.

Dommerens feil skulle vise seg til å være skjebnesvanger for kampens resultat. Etter at Nicolas Feldhahn hadde blitt spilt gjennom, men ikke klarte å sette ballen i mål, var det Wriedt som plukket opp returen og scoret.

Dette målet sikret Bayern opprykket. Wolfsbrug misbrukte de få mulighetene gjestene fikk. Blaz Kramer headet over målet fra kort hold og Robin Ziegele traff tverrliggeren. På den andre siden dukket Joshua Zirkzee opp helt alene foran Menzel, men avsluttet rett på keeperen.