Bayern München bekrefter at Wagner selges til kinesisk klubb

260

Sandro Wagner (31) er klar for den kinesiske Super League-klubben Tianjin Teda.

Det er to år siden Bayern München hentet Sandro Wagner fra TSG Hoffenheim for 100 millioner kroner. 31-åringen fikk 38 kamper for de regjerende tyske mestrene- eller 1.221 minutter. Det skyldes mye for at spilleren har vært andrefiolin bak Robert Lewandowski på spissplassen. Bayern München bekreftet overgangen like etter klokken ni (onsdag morgenen).

Spilleren ba selv om en overgang

Ifølge Bayern München sportsdirektør Hasan Salihamidžić, var det spilleren selv som kom opp på kontoret og ba klubben om et salg av spilleren. Etter han fikk et lukrativt tilbud fra Kina, og vi har godtatt hans forespørsel.

– Vi takker Sandro for hans tid her i Bayern München og ønsker ham lykke til med fremtiden i kinesisk fotball

- Annonse -

Toårs kontrakt

Nå er han klar for kinesisk fotball, hvor han har skrevet under på en lukrativ toårs kontrakt med Tianjin Teda, som betaler rundt 5 millioner euro for spilleren. Hvor han blir lagkamerat Felix Bastians, som Wagner også var lagkamerat med i Hertha Berlin.

Solid lønnsøkning

Spilleren vil tjene enorme summer i forhold til det han gjorde i Bayern München. For skal vi tro Bild, så kan han vente seg en ukelønn på 50 millioner kroner årlig – etter skatt.

Sandro Wagner har tidligere spilt i klubber som Werder Bremen, Hertha Berlin og Hoffenheim.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -