Bayern München i forhandlinger med PSG om Adrien Rabiot

81
Adrien Rabiot skal være i "søkelyset" til Bayern München. Foto: Wikimedia Commons

Adrien Rabiot har vært koblet med en overgang til FC Barcelona til sommeren – men nå ønsker Bayern München å hente ham denne måneden.

Den tyske storklubben Bayern München prøver å kuppe Adrien Rabiot foran nesen på FC Barcelona, ved å kjøpe spilleren allerede denne måneden. Spilleren som har vært i klubbens søkelys lenge er visstnok uønsket, og får heller ikke spilletid under Thomas Tuchel. Adrien Rabiot skal være klar til å forlate den franske klubben til sommeren, men nå kan han allerede forsvinne i januar.

- Annonse -

PSGs sportsdirektør Antero Henrique og insisterte på at han vil forbli sidelinjen på ubestemt tid.  Etter han ikke ønsket å forlenge med PSG. Midtbanespilleren har ikke spilt en kamp for klubben siden 11. november.

Forhandlinger med Barcelona

Rabiot har vært i forhandlinger med Barcelona om en mulig overgang til sommeren. Men spillerens agent, hans mor, Veronique, har ikke klart å bli enige med Barca-ledelsen og forhandlingene har satt på vent. Det er heller ikke kommet frem, om partene blir å starte opp forhandlingene.

Bekrefter forhandlingen med PSG

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic har kontaktet PSG i et forsøk på å lande spilleren denne måneden. I et intervju gjort med Bild. Vi er fortsatt åpen for en overgang for ham. Men du vet hvordan overgangsmarkedet er. Vi må holde øynene og ørene åpne, det er slik det foregår.

Vil betale mindre en PSG ønsker

Imidlertid kommer det rapporter på at tyskerne ønsker å betale € 30millioner mindre en PSG ønsker for ham.  Hvis de ikke finner en gjensidig pris med de franske mesterne, vil de bli tvunget til å kjempe med Barca og andre potensielle klubber – inkludert  Juventus og Tottenham. 

 

 

Kommentarer

kommentarer